PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

RM 24.6 Juta untuk Sejibik I Phone


Ada sesiapa yang berani? wahahah iphone 4
kecoh korang ye i phone kambing to the town
ni cerita betul punya bukan cobaan semata2

Sepasang telefon bimbit pintar iPhone Edisi Ros Berlian dipercayai merupakan iPhone termahal di dunia.
Sebuah akhbar melaporkan kelmarin bahawa kedua-dua iPhone 4 32GB berkenaan dihasilkan oleh seorang pembekal di Liverpool, Stuart Hughes.

Koleksi itu ditempah oleh seorang warga Australia pada harga mencecah AS$8 juta (RM24.6 juta).

Setiap telefon berkenaan ditatah dengan 500 butir berlian berjumlah 100 karat.

Badannya pula disaluti emas dan platinum manakala bingkainya diperbuat daripada granit

Fuh fuh fuh
bagi ambo sejuta tu buat pelaburan dalam ASB
pun ada lagi bagus la
tak gitu cik jah?



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


11 Dakwat Tumpah:

sugar2 kapas strawberry said... [Balas Komen Ini]

perghhhhhhhhhhhhh.itu je sy nk ckp.speechless

Cikgu Nurin said... [Balas Komen Ini]

mahal mahal pun...cakap suara sama gak...he he he...(bunyi dengki....)

mia said... [Balas Komen Ini]

kalu hilang kene ragut.menangis bergolek3 lapan belas bulan pon rasa tak cukup..huhu..8 juta ringgit malaysia kot..

elmo gemOk said... [Balas Komen Ini]

nak iphone !

SitiMashitahSaidin said... [Balas Komen Ini]

nak 1!
:P

Black_roses92 said... [Balas Komen Ini]

pelik tul la.. yang dia nak pakai batu2 tu knp ek?? bazir!! baek kita duit tu, dapat buat byk bnda.. rumah mewah sejibik un ley dapat.. hish..

miss leya said... [Balas Komen Ini]

perh..sy pun mahu satuuuuuu..

K I E R A said... [Balas Komen Ini]

Telefon untuk communicate with others jea kot.
Nak mahal-mahal buat apa
Membazir -.-
Buat donation lagi bagus ;)

OrenLimau said... [Balas Komen Ini]

wohaaaa!dasyat...mahal lorr

qilamahadi said... [Balas Komen Ini]

telan air liuqq
waaaaa

Cik Jari said... [Balas Komen Ini]

pergh...nih telepon ke istana bentuk telepon???

Post a Comment

 Online User