PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Entry Ringan Ringan :-) If.............


Haip haip
jangan pikir jauh ye tang ringan ringan tuh heheh
terutamanya Rapunzel dada dengan http://tiefazatie.blogspot.com
wahahah :-p
tadi lunch hour ada celebrate untuk staff yang nak resigned 20 hb ni
so makan besar la kan

da balik office tersandar kekenyangan
walhal koje banyak ni
just wondering la kepada semua penziarah yang sudi menjengah ke bila tinta bicara
let say

if i give you a permission to ask me 1 question, WHAT WOULD YOU ASK? (",)


ada ke sudi nak tanya
kalau ada InsyAllah bila tinta bicara akan cuba jawab seikhlasnya :-)
tanya jangan tak tanya ye hehe



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


1 Dakwat Tumpah:

Kie-yu said... [Balas Komen Ini]

dah berpunya ke belum?
hehe :D
kalau dah tepek lah gmbau kapel
wajib ni tau !

Post a Comment

 Online User