PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Friend Forever Program - FFP :-)


Mak kata kawan itu ibarat pedang kadang kala melindungi kita kadang kala menikam kita
Mak kata kawan itu ibarat Pokok besar yang mekar bisa melindungi kita dari sinaran mentari bisa juga rebah menimpa kita
Mak kata kawan itu ibarat Madu di sarang lebah rasanya manis tapi nak dapatnya bisa menangis
Mak kata berkawan biarlah lah beribu walau pun kadang kala hati terguris tapi selalu kita gembira
Kawan itu biarlah ramai bercinta biarlah satu jangan kerana cinta kita buang kawan
dan jangan kerana kawan kita buang cinta ~~"

Friend Forever program telah dilancarkan pada 1 Haribulan 10 2010 mengunakan master link widget
tujuannya agar senang tinta bicara berjalan jalan dan meredah lautan api utnk singgah di blog kawan kawan. Tempoh percubaan telah tamat hari ini makan Official launch akan dlakukan

Tak sangka ramai jugak silent reader.Bila letak dalam tempoh percubaan ramai je yg letak link kadang kala ada yg tak kenal :-) begitulah indahnya sebuah persahabatan
Bukan untuk dijual beli malah sangat sukar hendak di cari ganti

Jadi kepada pengunjung bila tinta bicara sudi sudikanlah meletakkan link sekali lagi atau buat pertama kalinya di widget top bar




InsyAllah walaupun blog ini berehat atau tidak aktif atau di masukan dalam fasa blog private
semua ini akan dijadikan sejarah bagi di lihat oleh cucu cucu atau anak anak Bila tinta bicara
Sesungguhnya definisi kawan sahabat rakan itu adalah mendalam untuk di fahami dan jugak mudah untuk di mengerti :-)


Ayuh ringakan jari menari untuk letakkang Link anda ;-)
Kalau sudi :-)


Walking with a friend daily is much more better to walk alone in a light day ;-)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


4 Dakwat Tumpah:

aNa d'sKoDenG said... [Balas Komen Ini]

kita nak masuk program FFP ni..cam menarikk jek. x salah berkawan banyak²...heheheh..kan?

myoliza said... [Balas Komen Ini]

hi,asy!
salam kenalan,in the world of borderless...walau di mana anda berada, but dekat jer hanya dihujung jari,..internet, connecting people..and sharing is caring.

Kie-yu said... [Balas Komen Ini]

yeah :D
dah boh dah link R4T

amira said... [Balas Komen Ini]

hehe.. tu ke.. okeh2 no hal

Post a Comment

 Online User