PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Contest- Gambar Kenangan Open House Aidil Fitri 2010 (Rumah Terbuka)

Assalamualaikum :-)
2HB10 2010 KAK INA KL TELAH
MELANCARKAN CONTEST GAMBAR KENANGAN OPEN HOUSE 2010

Contest ini juga adalah serampang dua mata bagi menghargai semua pembaca tegar silent reader yang telah mencecah 400 ribu orang ana ulang 400 ribu orang ok bukan orang orang :-). Ia juga bersempena ulang tahun blog kak ina kl yang akan masuk tahun ke 2 pada bula november

SYARAT PERTAMA - LETAKKAN GAMBAR


INI ADALAH GAMBAR PILIHAN :-)
OPEN HOUSE DAN REUNION DARI SEKOLAH MENENGAN
1 MALAYSIA LAGI TUH HAHAHAHA
MUKA KEKENYANGAN JE MASING MASING SETELAH TIBAI BERBAGAI2 MAKANAN DI SITU
DI RUMAH CICI ~~" MAKANAN PARENT DIA MMG TERBAIK ? TINTA BICARA? MCM BIASA TUKANG TANGKAP GAMBAR JERKZ ~~"

OK SYARAT KE DUA

BLOG KAK INA KL
-ADA APA DENGAN KAK INA KL -
Secara jujur tanpa ingin membodek mahupun mengampu ~~"
dalam pemahaman peribadi blog ini adalah more to share about personal life and what happen all around dunia kak ina. Daripada aspek masakan rumah tangga isu isu hangat drama drama terhangat gosip2 panas semua di bawa di olah dan diluahkan semula secara santai untuk santapan pembaca senyap mcm aku (silent reader katanya)

Penyampai yang santai membuatkan orang akan sentiasa taip url kakinakl.com untuk carik dan perhati apa yang terbaru samada ada isu isu semasa mahupun perkara perkara yang di konngsi oleh tuan punya diri

Macam biasa most of reader berminat nak tau cerita kak ina pasal nuffy event dan juga masakan aku ingat lagi entry pasal be yg mencecah rm 100 masyukkk siot :-) bukan senang nak senang kan?

Tapi tak tipu aku cuma baca tang MAKAN dan makanan je sebenarnya hahah
lain blog lain resepi lain resepi lain rasa lain rasa lain kenyang lain kenyang bertambah besar la spare tayar aku :-) kan kakina teringin nak rasa air tanga kakina LOL :-)

Anyways BTB belum pernah berpeluang berjumpa dengan kak ina secra live in action tapi kalau ada rezeki apa salahnya kan :-) thanks anjurkan contest mcm ni terbaik sekali :-)

SYARAT TERAKHIR -


Contest- Gambar Kenangan Open House Aidil Fitri 2010 (Rumah Terbuka) adalah anjuran bersama eyriqazz , beautifulnara dan nurazzah. dan Darkbatman


Maka Akhir kalam

Akhirnya tertunai la jua hasrat di hati :-)





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


2 Dakwat Tumpah:

kak ina kl said... [Balas Komen Ini]

wah terharu sungguh kamu sudi nak join contest akak ni..

terima kasih sudi nak bodek akak..dan sudi menjadi silent reader akak jugak..

Lulus ...dan kita tunggu keputusannya nanti yer..akak letak link N3 ini di side bar belah kanan yer..check kalau salah bagitau

ASaDa RyutaRo said... [Balas Komen Ini]

hohoho.. gud luck! =)

meriah je kan raya dapat jumpa dgn semua geng2 sekolah. huhu..

Post a Comment

 Online User