PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Gambar Sekadar Untuk Membuka Minda....

Apa sudah jadi dengan Malaysia tercinta
dah tengok pembinaan ini
3 gambar pertama ada koleh universiti islam Terengganu - KUSTEM





Gambar satu lagi adalah di present 5 Putrajaya

ada ke sesiapa yang sedar isu ini
tinta yang tidak pasti telah melakukan carian di google map dan new dan web
ternyata tiada satu pun penunjuk yg tepat di mana google map tidak lagi dapat memberikan imej yg seperti di atas?
Ada sesiapa yang boleh mensahihkan gambar ini ?
supaya kita sama sama dapat menimba lebih banyak ilmu
ataupun sebenarnya kita di bawah pengaruh mereka
tanpa kita sedari?
Siapa Mereka?Wallahualam
sangat berharap gambar ini tidak sahih semata mata ....

Buka Minda Buka Mata Kenali Diri
BilaTintaBicara Malam Khamis yang nyaman



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


7 Dakwat Tumpah:

amare amor said... [Balas Komen Ini]

yg gambar kt putrajaya tuh lambang apa ekh?

Dhiaqiud said... [Balas Komen Ini]

Ha ah la..aku 1st time tgk gmbr nih..adakh arkitek yg wat design tu x prasan?? or sengaja??

Nurul chumel said... [Balas Komen Ini]

astaghfirullah.. T__T

Cik Moon said... [Balas Komen Ini]

yg kat Ptrajaya tu lmbg pe?
1st time tgk gmbr dari atas nie... sape laa arkitek tu...

Atin said... [Balas Komen Ini]

yang gambar kustem tu xnampak lambang apa..yang putrajaya tu lambang mata ek?

Atin said... [Balas Komen Ini]

ow, baru nampak..tanda salib tuh..xtau pulak..huhuhu..xkan dorang xprasan kan?

Cik Bucken said... [Balas Komen Ini]

try pakai gugle earth bro

Post a Comment

 Online User