PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Invitation to Nuffnang Premiere Screening - Takers

Assalamualaikum

Mood happy sudah
kerana apa kerana ini lah




Heheheh teruja
any nuffnanger yang dapat invitation ni
kita kasi gegar la Mid Valley this monday :-)
tiket free saving 20 hengget tak gitu :-)

Ini adalah sebahagian dari benefit if kita join
comunity Nuffnang. Bukan sekadar berblog untuk duit
tetapi relationship between the nufnangger itu kan lebih penting
p/s jom tengok trailler ni dan nantikan movie reviewnyer
video

See you all monday ni yep :-)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


2 Dakwat Tumpah:

Yuni Aisyah said... [Balas Komen Ini]

wah bestnya dpt invitation dr nuffnang...pergi ke.??

MuJE said... [Balas Komen Ini]

cess... jeles2... aku punye dah kena revoke dah sebab takleh pegi..huhu

Post a Comment

 Online User