PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Kau Pergi Jua Akhirnya Puas Hati Aku .....

Heheheh Assalamualaikum Selamat pagi :-0

Berkongsi kegemberian sedikit sebab ada someone yang dah meniggalkan kita hahah
nak tau sapa ha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|





Ha padan muka ~~" dendam masih tak selesai lagi ketika kau memilih jerman sebagai tewas di separuh akhir ni geramji katanya hahah nasib baik dia jalan dulu sebab den da janji dah kalau tidak di akan jadi macam ni
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|




BilaTintaBicara - Peace no War :-)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


8 Dakwat Tumpah:

mummy_ayu said... [Balas Komen Ini]

uih..siap masak sambal sotong dah..he he he..ada dgr gak news nie dlm hot fm pagi tadi..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [Balas Komen Ini]

masak sambal pon sodap

haha

nurkaloi said... [Balas Komen Ini]

owh...tp ku rase sedih kehilangan paul...asenye paul msti rmal n9 akan menang menntang kelantan sabtu nie...wee~~

Miss Annaz said... [Balas Komen Ini]

wahhh..!!!
nie mmg geram betul2 nih...
klu tak, takkan jg sambal sotong tu..

Tp...........................
klu dia ramal Jerman menang mesti ko x marah ngan dia kan....???..
ha..ha..ha..

Izzaty said... [Balas Komen Ini]

Uihh meleleh air liur tengok sambal sotong tuh~

Farah Sygs said... [Balas Komen Ini]

waa...jgn ler dibuat masak smbal sotong tu...kesayangan hamba tuh...sobs

QieLa said... [Balas Komen Ini]

hahahha.....
sdp nye sotg 2...
sdp2...

ken said... [Balas Komen Ini]

RIP Paul..

Post a Comment

 Online User