PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Lucky Draw Anak Ayah


wAHAH DARI office tengah stresss dan kusut
so nak release stress kene la menulis tak gitu :-0

Contest Seterusnya adalah yang ini
Jom Join Lucky Draw anjuran Aisha dan Ayem

Lucky draw ni senang jer, Follow syarat - syarat penyertaan kat bawah

Lucky draw ni terbuka untk semua, ada anak ker, takde anak ker, budak kecil ke, budak besoq ker..asalkan rakyat malaysia..

"LUCKY DRAW ANAK AYAH"
bermula dari 27 Oct 2010 sehingga 12 Nov 2010 jam 10:00 pagi

Syarat - syarat penyertaan

1st - MESTI follow blog Adyshariz dan Life is Fun
SUDAH
2nd - Letakkan Banner kat atas beserta LINK ke entri ni di sidebar
SUDAH
3th - Tinggalkan jejak anda di ruangan komen
letakkan sekali ID follower dan link ke blog korang
SUDAH
Senang kan !!...
pada yg buat entri, akan ada 2 cabutan untuk korang
Kalau tiada 1 cabutan aje..

Hadiah !!

Tempat Pertama x 1
RM30
sehelai T-shirt

Tempat Kedua x 1
RM20
sehelai T-Shirt
Tempat Ketiga x 1
RM10
sehelai T-Shirt

SAGUHATI x 2
Sehelai Tuala
Keychain


Gambar hadiah akan di upload kemudian..
Cabutan akan di lakukan oleh
Ayem
pada 15/11/2010 jam 9:00 pagi

OK OK ADA LAGI CONTEST YG NAK DI JOIN TAK HUHUHU



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


1 Dakwat Tumpah:

Adyshariz said... [Balas Komen Ini]

salam

dah check lulus..gud luck ya, thanks join lucky draw ni, moga ada rezeki asyraf

Post a Comment

 Online User