PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

USD 1 Juta Untuk berbogel depan Obama ...


Seorang lelaki yang ditangkap kerana berlari dalam keadaan bogel di depan Presiden Amerika Syarikat (AS), Barack Obama di sini pada Ahad lalu adalah kerana dia menyahut tawaran AS$1 juta (RM3.1 juta) yang dibuat oleh bilionair Britain, Alki David, lapor sebuah akhbar semalam.

Lelaki yang berbogel itu dikenali sebagai James Rodriguez berusia 24 tahun dan dia menulis alamat laman web milik Alki, Battlecam.com di dadanya sebelum berbogel dalam satu kempen pilihan raya Kongres yang dihadiri Obama.

Sejurus selepas melakukan aksi tersebut di hadapan beribu-ribu orang, Rodriguez ditangkap oleh anggota-anggota pihak berkuasa.

David, 42, pada Ogos lalu yang berjanji akan membayar AS$1 juta kepada sesiapa yang berani berbogel di hadapan Obama.

Sebagai syarat tambahan, individu yang berbogel perlu menulis nama laman web miliknya di dada dan menjeritnya sebanyak enam kali semasa berbogel di depan Obama.

David berkata, dia menghantar satu pasukan ke Philadelphia untuk mengesahkan sama ada Rodriguez telah memenuhi matlamat cabaran itu.

"Selepas saya melihat rakaman video tersebut dan ia terbukti benar....saya tidak akan memberikan cek, sebaliknya akan membayar tunai," kata David kepada akhbar The Weekly Standard.

Lelaki berbogel itu dibebaskan polis dengan wang jaminan AS$10,000 (RM31,110).

Menurut lelaki berbogel itu, keluarganya memerlukan wang dan dia percaya sudah memenuhi syarat untuk memenangi wang tersebut


p/s like like like :-) kat sini ada sesapa nak buat offer mcm tuh>? boleh promote website masing2 ahakz






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


12 Dakwat Tumpah:

ASaDa RyutaRo said... [Balas Komen Ini]

heh! takde kejo.. memang dah terpaksa bonar ko nak 1juta USD tu sampai buat camtu.. kejap je dia jd jutawan kan.. hahahaha..

piNky LuCiA said... [Balas Komen Ini]

tu memang terdesak tahap dewa nak duit tu.. haha

Shiela Latif said... [Balas Komen Ini]

alki nie memang kayo bonar...sanggup berabis duit untuk popular kan diri sendiri... =))

Siti Nurhanim said... [Balas Komen Ini]

ader ke orang nak buat?? kat dunia memng la jutawan..akhirat kang pape kedana..muahahhaa

MuJE said... [Balas Komen Ini]

weyh! shit gile! aku pon nak weyhh... 1 juta tolak 10 ribu ade lagi 990 ribu! kaye gile! haha...

kaizen shinobi said... [Balas Komen Ini]

aq tak kesah der...

Pahtu tulis kat dada kaizenshinobi.com! perghh cool gle2 punya la... wahaa!

1Juta dollar der.... Rm3Juta~ banyak gila kot?

hahahahahahaha

Bukan Gadis Comel said... [Balas Komen Ini]

woooh! Gillo.

Liquid said... [Balas Komen Ini]

banyak tu... 1 juta usd.... hehehe

Black_roses92 said... [Balas Komen Ini]

haha...gil bab btoi la.. haha..xsanggup la nak buat klw dia tawar mahal pn.. hehe

dunspeak♥ said... [Balas Komen Ini]

haha duit punye pasal, apa pun mahu buat..hadoii..manusia oh manusiaaa..hehe

sebelas said... [Balas Komen Ini]

1 Juta untuk bpgel depan obama?

aku pun sanggup :D




http://nomborsebelas.blogspot.com/

Kie-yu said... [Balas Komen Ini]

erk! very the buang tebiat la mamat tuh..

Post a Comment

 Online User