PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Salah Siapa? Coment Sikit

Salam
Tadi carik cari youtube terjumpa la satu video
dan video ini telah pun di post di laman web rasmi PDRM di fb
so teringat la pula nak share dengan rakan rakan
jom tonton video ini sampai habis
dan beri pandangan anda?

video



Ha dah habis tengok?
mcm biasa je kan dengan situasi begini hahaha
tapi tu la rakyat malaysia ni ada yang konon pandai sangat
lebih pandai dari biasa katanya ~~"

Renung2kan di mana kita berada sekarang ni
tak ada siapa yang mahu hormati kita
tak gitu?
sesungguhnya nasib sesebuah kaum itu tak akan merubah melainkan mereka yang ingin mengubahnya

TintaBicara
Bulan di langit ingin di gapao
Emas di tanah di tendang tendang :-)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


6 Dakwat Tumpah:

nur anis said... [Balas Komen Ini]

ish..macam pelik je pempuan ni..

Nur Hawa Mohd Zin said... [Balas Komen Ini]

anis : tula..cam pelik jerk...sampai dah konfius dia salah ke tak ni..huhu

xkane said... [Balas Komen Ini]

inilah dinamakan menegakkan benang yg basah...silap pompuan tu juga, sapa suruh dia conteng buku saman...

ASaDa RyutaRo said... [Balas Komen Ini]

perempuan yang rakam video ni memang dah salah, mybe guna hp time drive. dia mengaku salah..

tugas polis tu, perlu saman je. takde nak bertekak..

apa yang saya nampak, polis dua orang tu kurang beradab dalam melaksanakan tugas. adakah ada agenda lain selain menyaman? mungkin menasihati pesalah. ke ada lain? emm..

perempuan tu pun satu, yang dia pegi conteng buku saman tu buat apa? cam memperlekehkan pihak polis je..

mungkin perempuan tu serik dengan perbuatan polis yang sebelum ni kelihatan sangat ramai makan suap semasa nak menyaman pesalah.

jadi, kalau ada polis yang baca komen ni. perbuatan segelintir pasti akan merosakkan nama yang lain. anda berpasukan dalam melaksanakan tanggungjawab dan amanah.

nasihat saya.. berusaha menjadi terbaik dalam apa jua bidang yang kita ceburi. =)

cam entry lak komen aku kat sini.. takpe ea asy..

Puteri Nurul said... [Balas Komen Ini]

polis xperlu nk tunjuk terer... xyah nk mnakut2, ugut2 rakyat.... jgn pk kami bodo xtau undang2... jgn egat die cina, xde hak kt malaysia... so wht klu tu bju krajaan... mulut mu tu krajaan pnye gak ke?? cover2 skit... xyah nk ckp byk... mau xnye pompuan tu bising2.. we got feelings too dude!!

Anonymous said... [Balas Komen Ini]

bongok pompuan nie
-memang da salah, sign jelah elok xyah nk conteng buku tu. Nak rekod xsalah.

bongok polis nie
-sbb takot kne rekod ke? baju krajaan la, bukan rekod time ko telanjang pon.. ni la polis yg takot fobia, da biase mkn suap takot kne rekod mase dier nk mintak pulus dri pmpuan tu.. hahaa
-xyah nk tunjuk power. Polis mmg xde kuase amek IC (cume bole prikse pastu pulangkn balik)
-xyah buang mase ngan org gile.. saman jelah pastu lg korang layan lg buang mase. -agak2nye ape polis tu saman ngan pmpuan tu? atas kesalahn tulis WTF ke? hahaha mcm budak kecik ar polis tu sensitif.. ape daa 2polis kalah ngan 1org pmpuan cina.. polis ni blagak je lebih sbb tu org mlaysia skrg xrespek polis

P/S: kan bagus kalo dua2 ckp elok2,polis buat la amanah btol2 jgn amek suap, jgn takot kene rekod, jgn blagak mcm KL Gengster lambat laun mati gak bju polis pon xley masuk dlm kubo. Pesalah jlnraya tu ngaku jela xyah nk buat masalah len plak. Xkemana la ego tu.

Post a Comment

 Online User