PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Window Live Writer – Testing Mode Sahaja

Assalamualaikum

Selamat petang berekplorasi mengenai Window Live Writer Setelah terbaca dari blog dahlia journal :-)Wah memang hebat memang menarik mata pun tak sangkit .Tengkuk pun dah tersembelit hahahA

Anggap sahaja ini adalah ujian pertama InsyAllah update seterusnya akan melalui window Live Writer baru semart baru gempak…. eheh gempak ke tak tau la pulak kan?tapi nampak tulisan dia lebih teratur :-)

Explorasi dunia blog dengan lebih mencabar :-)

 

Jom maghrib dah masuk ni  :-)

Assalamulaikum



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


1 Dakwat Tumpah:

Rama2Ungu said... [Balas Komen Ini]

hehehe....ada jugak la penah guna window writer tu..4 5 6 kali jugak..hahahahah..bagus digunakan pada ketika lain sedang biul teramat..kehkehkeh

Post a Comment

 Online User