PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Blues Monday? Oh memang ya.....

Salam dan selamat hari isnin....

blues monday ke? nampak gaya begitulah kan
al kisahnya bahawasanya Acc division akan di pindahkan ke new office lot....
sedih sudah sebab tak bleh lepak2 ngan budak tax ngan audit ....

dah la lot baru tu hanya budak2 accounts sahaja maka akan adalah kebosanan di situ
tambah bosan lagi with effective hari ini line internet aku pun akan di tarik
bagi membolehkan multi user pc di setup dengan internet untuk semua staff user ok fine!

Wifi free pun henset tak dapat nak detect sebab jauh dari main office :-( ok ini sudah lebih...
jiwa tertekan membayangkan peek period akan menjelma next Januari...serious walaupun senior la sangat kan namun staff benefit alahai kecwa gila...takperlah kalau tak nak bother about staff benefit dont expect we will do the same to the company alahai keje besepah lagi kat kolumpu ni

Jadi lepas ni tak dpat la nak toink2 singgah tengah hari tak dapat la haaa kantoi bukak periuk ye ( bulan puasa) lagi next year tak dapat la nak jalan jalan ke blog kawan kawan during lunch haur sambil curik makan....sedih gila......

waktu berblog dan berupdate juga telah berubah dari petang sampai malam dan subuh sampai time nak pergi keja...... (blog walk sekali la) di jangka trafik akan sedikit terjejas tapi tak apalah bukan trafic yang bayar sewa rumah dan installment kereta tiap tiap bulan jadi hamba gagahi jua.....

Well guys full time student or suri rumah tangga appreciate la peluang depan mata :-) jangan complaint sangat line lembap atleast korang tak terkurung mcm ambo ni mcm jail ada la jugak kan choi2.......

btw saja nak tatap kan video of of my collegue yg bawak adik dia time pindah office last friday namanya JAJA comel dan meriangkan :-) tapi nanti parent dia balik dari Mekah tak ada la lagi kan....

layan je la :-(

video





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


10 Dakwat Tumpah:

Post a Comment

 Online User