PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Pensyarah Pun Edar Ganja....

Pihak polis menunjukan Dadah yang di rampas



Taktik seorang pensyarah wanita warga asing menyeludup ganja seberat 12.5 kilogram (kg) bernilai RM50,000 dengan menaiki sebuah bas ekspres terbongkar apabila dia ditahan di Plaza Tol Seremban di sini kelmarin.

Wanita yang merupakan pensyarah animasi sebuah kolej swasta di Cheras, Kuala Lumpur berusia 50 tahun itu ditahan pada pukul 5.30 pagi oleh sepasukan polis dari Jabatan Siasatan Jenayah Narkotik (JSJN) negeri dan Bukit Aman.

Timbalan Ketua JSJN negeri, Deputi Supritendan Yahya Othman berkata, pihaknya terus menahan bas tersebut sebelum melakukan pemeriksaan pada sebuah beg pakaian yang dibawa suspek


BilaTintaBicara
Nasib baik pensyarah warga asing kalau warga bangsa aku sendiri entahlah kan..




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


11 Dakwat Tumpah:

Latifah said... [Balas Komen Ini]

perghhh... menakutkan betul.

apalah nak jadi dengan dunia sekarang nie.

~runsing2~

BezBuddy said... [Balas Komen Ini]

nasib warga asing...huhu

zey said... [Balas Komen Ini]

hurrmmm...warga asing....~

Hisyam Muhibah said... [Balas Komen Ini]

Nampaknya ilmu pengetahuan yang dimiliki masih belum mampu menjadi pendinding daripada melakukan kesalahan.

sugar2 kapas strawberry said... [Balas Komen Ini]

pensyarah pon nk income lebih.cuma salah tactic je

Rara Farah said... [Balas Komen Ini]

skrg mcm2 taktik dye pkai....kdg2 kite xpkir pon sekreatif dyeorg nie...licik2

syAzAnA said... [Balas Komen Ini]

ngeng tul. grrr

xDer said... [Balas Komen Ini]

dah jadi lecturer pun nak side income ko??? aiseyyy.. tapi mungkin jgk dia kena scam!?

Cikbelog said... [Balas Komen Ini]

haishh konpem dia ada gak jual dadah kat student dia kan..hishh apa la pensyarah nieh ;)

Cik Kamoo said... [Balas Komen Ini]

ceria blog nie...sedap mata membaca dan memandang...

zmah said... [Balas Komen Ini]

Manusia mudah TAMAK dengan duit.

Post a Comment

 Online User