PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Saya Menang Motor - Eh bukan lah topup je :-)


Assalamualaikum :-)
den nak koba ni
den masuk kontest cik jari hari itu
kontest kata kata apa tah hahah
apo lai
den koluarkan some skill yg den ada yg den poram
den olah ayat semua den hantar la kat sini


dan akhirny apabila keputusan di umumkan dapat la hadiah
Topup 10 hihi ok la tu saving kredit kan? pastu katanya
ada lagi yg akan di hantar ke rumah awwwww
cuma dia tak confirmkan lagi kalau I Phone ke ok jugak kan wahahah
Ok lah ada contest lagi tak? ruang banner utk contest penuh tapi 1 akan di remove dah hehehhe :-)

Jom sambung kerja walaupun takder mood






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


13 Dakwat Tumpah:

Kie-yu said... [Balas Komen Ini]

tahniah
bertuah punya budak tol!
hehe :)

alinac lover said... [Balas Komen Ini]

oh nak topup ek..

oke2.. brapa no nak kena topup tu?

ala..kalo nak msuk duit ke bank xpe..yong ada maybank2u.leh transfer je ke akaun maybank asy

cKyN WaN said... [Balas Komen Ini]

haha dah menang topup meh la cuba GA daku pule hehe

Puteri Iqa Izyan said... [Balas Komen Ini]

nak satu!

edaolala said... [Balas Komen Ini]

tahniah :D

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Kie-yu heheh tinggal nak dapat kieyu fast cash je ni

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@alinac lover nombor henset dah diberi ;-)

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@cKyN WaN heheh GA wah nanti yer

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Puteri Iqa Izyan ambik la

mia said... [Balas Komen Ini]

huwa..bertuah..topup pon duit gak..save rm10..

anati said... [Balas Komen Ini]

waahhhh takziah takziah..eh eh omak silap...tahniahhh....

Ciklinn said... [Balas Komen Ini]

wahh okla tu jimat sikit duit top up kan

Farah Sygs said... [Balas Komen Ini]

topup 10???share rm5 skang jgk..ini amaran...haha

Post a Comment

 Online User