PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Hehehe nakal betul - Gambar faling fofular hari ini

Heheheh gambar yg top ari ni kat facebook kat google kat twitter kat you tube semua salah dia dah la masuk stadium tak pakai tiket main laser plak tu hehehheehehhehehe

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|





Nasib baik bukan action kamen hehe


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


16 Dakwat Tumpah:

THE LEKAT LEKIT STORY said... [Balas Komen Ini]

sumpah.. semua pemain bola angkat bendera kuning sblm perlawanan bermula kalau ada pemain camni.. kekekekeke

Mawar Merah said... [Balas Komen Ini]

Hahaha.. Jht la org yg wt gmbr tu.. Xpsl2 ada yg dh war2 kt blog2 mereka nak ganyang Malaysia, nak sapu Malaysia, nak bom Malaysia, nak tembak pemain Malaysia. Macem2...

alin duan said... [Balas Komen Ini]

lawak la, demam laser ijau..

ellynn said... [Balas Komen Ini]

haahaha da barai2 gelak tadi kt FB :) ada2 je t dorang niiii... otomen jd mangsa..

.yueyue stroberi. said... [Balas Komen Ini]

hehe klaka klaka :)

Peminat Katie Holmes said... [Balas Komen Ini]

memang puas semalam.haha

Nadirah Azmi said... [Balas Komen Ini]

HAHA :D kesian dia kalau macam tu :DD

Cikgu Nurin said... [Balas Komen Ini]

ha ha ha.....dia ada power,tak yah tiket bagai...

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@THE LEKAT LEKIT STORY semua lari kot kalau dia datang hehe

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Mawar Merah this is call cyber war counter attack

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@alin duan tu la pasal dah takder alasan katanya

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@.yueyue stroberi. gelak2

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Peminat Katie Holmes betul wo puas giila gila

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Nadirah Azmi hik2 kesian kan

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Cikgu Nurin hehehe

emieysandra said... [Balas Komen Ini]

oh hooo..otomen main laser lak yer.

Post a Comment

 Online User