PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Jawapan Teka Teki - Siri [3] - Dan PEMENANGNYA

Assalamualaikum heheheh
kesian pemenang minggu ke dua kita en asada
internet takder katanya tak boleh pikiaq hik2 jadi dia kalah lalalal :-)
ok berbalik kepada teka teki minggu ke tiga

jawapan jawapan adalah seperti berikut :-)

Soalan pertama

Sarding cap ayam :-) : Ikan di dalam ayam di luar hehe

Soalan ke dua

Ikan jadi BANYAK la : Kalau semua bende jadi ikan hehehe

Soalan ke ///.

Kuih Bom :-) : Penah korang dengar tak panggilan telefon hello saya nak bom bangunan ni pakai kuih bom hehehe

Soalan ke Emfat

Kutu : Sebabnya kutu ni kerek suka pijak kepala manusia so biadap la kan hehehe

Soalan ke Lima

Buaang tebiat la hehe ; - Sebab nya? penah ke tengok orang makan kulit pisang heheh :-)


Ada 3 Peserta dengan jawapan yang tepat iaitu

1) Afiqah
2) Azureen
3) Cik norazlina

dan PEMENANGNYA ADALAH CIK AFIQAH ;-)

kerana dia adalah yang terawal post jawapan iaitu pada 12.30 am 30 MINIT selepas soalan di lepaskan hihihi tahniah dan syabas

Hadiahnya adalah topup rm 5 ke semua talian prepaid di Malaysia
hantarkan maklumat di bilatintabicara@gmail.com

En asada hadiah anda belum dapat lagi kan sabar ye minggu ni minggu depan sangat bz i bagi sekali la weeee


Jgn sedih ada lah 7 siri teka teki ini ( tak termasuk soalan yg diberikan di email) jadi peluang menang itu masih ada cuba jgn tak cuba tau

P/S Ada soalan nak di beri ? hantarkan kepada bilatintabicara@gmail.com dan akan dikreditkan kepada pemberi soalan :-)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


15 Dakwat Tumpah:

emieysandra said... [Balas Komen Ini]

thniah pd pemenang..lomah ea, bab meneka ni :P

anim said... [Balas Komen Ini]

wahh no 3 tu jadi /// ? kenapaaa -,-

afiqah said... [Balas Komen Ini]

heheh. saya ke orangnye tu? hehe.
alamakkk. Malu, tkpe. sy tknk topup tu.
sy tak perasan pun pasal hadiah tu actually.
sy jwb suke2 je :)

- Cik Norazlina [@tau] Nora - said... [Balas Komen Ini]

tidakkkkkkkkk....
hahahaha....
kecewa... ^_^

kaizen shinobi said... [Balas Komen Ini]

pergh... soklan ke"tiga"... wahaa!

ASaDa RyutaRo said... [Balas Komen Ini]

hahahaha.. takpe. its ok..

tapi jawapan soalan ke 5 tu tak leh d terima.. beruk selamba je makan ngan kulit2 skali..

azureEn said... [Balas Komen Ini]

alaaaa.. kenape no.2.. *huu.. T__T

Kie-yu said... [Balas Komen Ini]

teka teki teka tekok
hehehe
rajen men teka teka skrg ehhh :p

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@emieysandra heheh cik emi mmg begitu hik2

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@anim
x tau x tau kenapaa sehhh

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@afiqah heheh dah menang boleh pulak taknak isk2

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@- Cik Norazlina [@tau] Nora - bebeb minggu ke 4 menanti

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@ASaDa RyutaRo hik2 itu beruk mmg la boleh ini manusia mmg la buang tebiat hehe

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@azureEn kenapa kenapa hehe

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Kie-yu gagaga :-)

Post a Comment

 Online User