PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Kenapa Lari Road Block? Kan dah Kena....




Seorang lelaki mendakwa anak saudaranya cedera parah setelah dipukul oleh beberapa anggota polis dengan kayu ketika cuba melarikan diri daripada sekatan jalan raya malam kelmarin.

Dalam kejadian kira-kira pukul 9.30 malam itu, Mohd. Rahmat Azmi, 21, dikatakan dalam perjalanan untuk mengambil seorang rakannya di Kampung Kubang Pasu sebelum pergi ke pasar malam di Wakaf Mek Zainab.

Bapa saudaranya, Zulkifli Mat Junoh, 35, mendakwa anak saudaranya itu menunggang sebuah motosikal dan terserempak dengan beberapa anggota polis yang sedang mengadakan sekatan jalan raya di Kampung Cina, Pantai Cahaya Bulan.

"Bila nampak sekatan jalan raya itu, anak saudara saya cuba membuat pusingan U mengelak daripada ditahan kerana motosikal yang dinaiki tidak mempunyai cermin sisi.

"Mangsa yang berada pada jarak kira-kira tiga meter daripada sekatan itu terus dikejar seorang anggota polis berpakaian biasa dan melibasnya kayu hingga terjatuh," dakwanya ketika ditemui di Hospital Raja Perempuan Zainab II (HRPZ II) di sini semalam.

Pasal side mirror sebijik sanggup nak u turn sana sini kalau langgar kereta orang lain anak orang lain tak ke naya? kena pukul jatuh marah polis tapi agak2 siapa yg salah atau sebenarnya kita patut biarkan je mereka ni



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


4 Dakwat Tumpah:

Mawar Merah said... [Balas Komen Ini]

O o... Tadi kan, sy terlmbt bgn. so lmbt la pegi keje. then dpn masjid zahir ni ada la plak wt hari gotg ryong sedunia. jam hbis jln pepg gini. then kt traffic lights mmg ada polis trafik. sbb nk cpt, sy pun langgar lampu kuning tu. abg polis trafik pun prit!!! prit!!! prit!!! hahaha. Lantak la. sape suh ganggu ketenteraman awam. =P

ASaDa RyutaRo said... [Balas Komen Ini]

hurmm.. budak tu tak fikir panjang jugak. abang polis pulak semacam ter-over ganas..

Rama2Ungu said... [Balas Komen Ini]

dua dua pun salah..budak motor dah tau kalau motor tak cukup spek or terlebih spek mmg kene punyee..tapi abg polis pun apehal smpai nak melibas222 pulak ngan kayu,,...gile ke hape?? tahan sudah la..

DiNie~.. said... [Balas Komen Ini]

hurm...ksian lah plak asenya...

Post a Comment

 Online User