PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Penguna Facebook Paling Tua katanya...



Seorang nenek, Lillian Lowe yang berusia 103 tahun dipercayai menjadi pengguna Facebook tertua di dunia, lapor sebuah akhbar semalam.

Lillian dari selatan Wales, Britain, Lowe membuka akaun di laman jaringan sosial berkenaan untuk berhubung dengan tujuh cucu dan 13 cicitnya.

Dia melayari Facebook dengan menggunakan komputer iPad milik seorang cucu lelakinya, Steve.

"Saya menyukainya, Facebook amat menarik. Ia cara yang menarik untuk berhubungan dan mendapat maklumat," kata nenek itu.

Menurut Steve, neneknya masih memiliki daya ingatan yang baik dan dia gemar mengambil tahu keadaan cucu dan cicitnya.

Dilahirkan pada tahun 1917, Lowe merampas gelaran pengguna Facebook tertua daripada Ivy Bean yang meninggal dunia semasa tidur pada usia 104 tahun, Julai lepas. - Agensi

Ouch i loike semakin tuan semakin berisi katanya hahahah kita kat sini belum apa apa dah kurang daya penglihatan dan bagai :-) respek mereka dengan cara mereka menjaga kesihatan




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


2 Dakwat Tumpah:

nama.aku.lynn said... [Balas Komen Ini]

dsyt laa nenek!=)

Rama2Ungu said... [Balas Komen Ini]

hohoho...nenek moden kan..heheheh..sentiasa nak up to date..yg best nya dia cuma berhubung ngan cuuc dan cicitnya..anak2 dah takde ke?? hehehehehehehe

tapi mmg respek la cara diorg jg pemakanan diorg...

Post a Comment

 Online User