PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Sakit Jantung Aku 269050 Kb = RM 1345.25




Hambik kau sakit jantung kentut berdarah hidung menangis semua keluar malam ni
masuk ni dah 3 bulan dah aku sabar sebab bill Maxis Iphone4 aku tak ada detail so bulan ni aku set up supaya latest bill aku dinyatakan dengan butiran terperinci setiap panggilan aku nak tau apa aku dapat nah tengok ni?

Nasib baik la aku subcribe package 1mb limit kalau tidak tak ke naya pengguna nak carik duit untuk bayar perkhidmatan supaya boleh online di mana sahaja..... tak percaya kan? tapi tu lah yang tertulis dalam bill aku....

Secara jujur bulan ni la bill aku yang paling rendah mungkin sebab aku dah itemize kot dan takde la cas yang merepek di kenakan kepada aku.....

Kau ingat sedap pakai Iphone4 ni ke cik jah? memang sedap poket pun sedap alahai kontrak setahun mungkin lepas ni bertukar pulak? jeng jeng jeng :-)Prepaid nampak macam menjimatkan tapi line ohtidak sama sekali...... ok tamat satu kisah ni bab kedua

Semenjak dua menjak ni aku ketagih lah makan benda ni....

Dalam seminggu ni 2 kali aku dah tibai mende ni mula mula macam pelik lama lama teruja pulak hahah nampak macam aku dah cuba semua set nasik dia cuma tinggal lagi set mee je belum yang piring atas benda berputar tu aku suka test ikot harga pinggan jimat katanya hehehe sapa sapa yg melepak dekat sushi king AP maybe boleh jumpa

Apa lagi add la foursquare aku :-)






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


19 Dakwat Tumpah:

SiLabiLabi said... [Balas Komen Ini]

takpe..berjimat cermat!

heheh


Singgah & Follow Blog Labi-Labi NineMustafa
& JariPlastik

DaHLia said... [Balas Komen Ini]

fuhhhh seb bek laaaa bukan banyak tu

ayie said... [Balas Komen Ini]

perghhh..pakcik kayap camni..huhu

Ezzedin Al-Qassam's said... [Balas Komen Ini]

I like Sushi...:)


Maksimakan Kemasukan Trafic ke Blog Anda=JOM TUKAR2 LINK

cik panadol said... [Balas Komen Ini]

wahaha....nasib baik da limit 1mb je kn...sy pakai broadband prepaid je....topup bile nk pakai...utk fon amik plan lain la yg rm38 je sbln tu (on9 dimana saje kekeke)....


sushi? urm....xpandai makan sushi... :(

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said... [Balas Komen Ini]

seyes?? byknye bill tu..baru je verangan nak guna iphone.hehehe~

yang comel,
Khumaera Ismail

misSbLurRy said... [Balas Komen Ini]

meninggal tgk bill ko...
ahahahah....
wei sedap woi SK tue

rotashia faizal said... [Balas Komen Ini]

erk.. memang sakit jantung tngok sampai macam tu.. haha :P

garfield88_aini said... [Balas Komen Ini]

bayar jgn xbayar....

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@SiLabiLabi
tengah berjimat la ni hehe

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@DaHLia memang pengsan la kalau banyak tuh

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@ayie
kayap kayap

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Ezzedin Al-Qassam's susi mmg sedap

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@cik panadol jom jom susi lagipun hutang nak open table kan hehe

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Khumaera Ismail aka Habibi Hamid ok fine sangat comel :-)

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@misSbLurRy hehe mintak jauh :-) mmg sedap kot

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@rotashia faizal nasib baik masih berdenyut

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@garfield88_aini nak bayar la ni hehe

Miss Dill said... [Balas Komen Ini]

ui yo. boleh pitam terus tengok nombor tu. hehe


Miss Dill^^

Post a Comment

 Online User