PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Cash Out Kedua - Nuffnang


Assalamualaikum selamat hari Isning :-)
walaupun dah lama aku tetap nak share jugak :-)
nah tengok gambar ni ok



Hehe saje bagi senget sikit biar pening kepala
rezeki tetap ada tak perlu femes ames sangat la kan :-)
sapa kata berblog tak boleh dapat income
tak payah log in facebook dapat RM 100 pun :-)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


18 Dakwat Tumpah:

Mrs Sufatiha Infinity said... [Balas Komen Ini]

salam..jelesnye melihat cek itu..hehe( gurau jek)

AizA said... [Balas Komen Ini]

ALHAMDULILLAH

paan sabri said... [Balas Komen Ini]

aku taktaw la bila thun boleh cashout nih.. huh..

OrenLimau said... [Balas Komen Ini]

whoaaa asy..dah 2 kali tuh..
bestnye..
kite ni sekali pun belom.haha

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Mrs Sufatiha Infinity
Hehe rezeki je

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@paan sabri tahun ni boleh je kot

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@AizA
Alhamdulillah

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@OrenLimau tentu dapat punya lah sabar la ye

Cik Moon said... [Balas Komen Ini]

pas nie... leh arr blanja cikmoon makan kan..kan.. ngeee~

Mawar Merah said... [Balas Komen Ini]

Tahniah dpt income dr Nuffnang..

Aina said... [Balas Komen Ini]

tahniah. boleh laa belanja ni. hihi :D

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [Balas Komen Ini]

boleh belanja la pasni hehe

fyna said... [Balas Komen Ini]

waaaaaa.....beshnye...da kali kedua e?
fyna pown da bley cash out..
tp sayang lak..

;)

SyUhAdA said... [Balas Komen Ini]

wah..byk tu..
thniah ye~!

toyolkiut said... [Balas Komen Ini]

wah..
dpt merasa jg je, TK ni ntah bila la..
x gerak2 pun, 20sen sebulan pun payh..
haha..

rizwan's sweetheart said... [Balas Komen Ini]

alhamdulillah... rezeki drNYA... leh open table. jemput singgah blog fda

HonEyBuNNy said... [Balas Komen Ini]

wah...alhamdullillah...bestnya....jom clik mengelik lagi..ehheh

Bie88 said... [Balas Komen Ini]

bestnya dapat duit.. lama dah berblog ker

Post a Comment

 Online User