PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Teka Teki - Pecah Kepala [3]


Salam hari sabtu segment contest ringkas berjalan :-)
Jom tengok teka teki hari ini plak nak heheheheh

Soalan soalan adalah seperti berikut

1) Ayam di luar ikan di dalam
2) Kalau semua bende jadi ikan ikan nak jadi apa yer hrmmm
3)Bom apakah yg tak pernah meletup2 agak agak yer
4) Haiwan apakah yang paling gengster dan biadap sekali
5) Pisang biasanya lepas di makan di buang kulitnya tapi kalau kita termakan kulitnya apa yang kita buang




Macam biasa jawapan terpantas dan tepat akan mendapat topup RM 5 ke semua line prepaid di MALAYSIA

P/S : Kepada sesiapa yang nak share Teka Teki Menari boleh email kepada Bilatintabicara@gmail.com teka teki akan di link dan di creditkan pada pemberi yang berbaik hati :-


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


18 Dakwat Tumpah:

kaizen shinobi said... [Balas Komen Ini]

1. ikan sardin cap ayam brand...
2. ikan jadi heran
3. surrender
4. surrender
5. buang tabiat...

hahahhaa

afiqah said... [Balas Komen Ini]

1. Sardin cap ayam

2. Ikan jadi banyak.

3. Kuih bom

4. Kutu kot. sbb pijak kepala org.

5. Buang tebiat :)

anym (: said... [Balas Komen Ini]

jawapan no 1 tataw
jawapan no 2 : ikan jadi hairan
jawapan no 3 : bomba , haha
jawapan no 4 : tataw
jawapan no 5 : buang tebiat , hihi

SyAfaWaNi ♥‿♥ said... [Balas Komen Ini]

num 1: tin ikan sardin
num 5: buang tebiat

* haha..hentam!

Pendekar Berkuda said... [Balas Komen Ini]

1) ikan sardin dalam tin
2) jadi banyak...hehe...
3) bomba.. hehe...
4) ayam jalak... hehe..
5) Buang Tabiat...haha..

ASaDa RyutaRo said... [Balas Komen Ini]

hahaha.. sbb duk kat cc, cam tak tercapai akal nak fikir.. tapi nak gak jawab soalan ke 5..

jwpn no 5 : buang tahi :P

Safuraa Abdul Rashid said... [Balas Komen Ini]

as salam ukhwah..try jawab ye..
1. sardin cap ayam brand..
2. jadi heran..
3. bomba..
4. kutu, sebab duk atas kepala..memang biadap tu..
5. buang isi dia pulak..hehe..

azureEn said... [Balas Komen Ini]

1) ikan sardin cap ayam brand =P
2) ikan jadi banyak. hehe
3) roti bom
4) kutu sebab dduk atas kepale orang XD
5) buang tebiat. huah3.. :D

- Cik Norazlina [@tau] Nora - said... [Balas Komen Ini]

salam...
nak jawab..nak jawab...


1. sardin cap ayam...
2. ikan jadi banyak...[sardin pun best.. hahaha]
3. bomba... hahaha [yg ni tembak je jawapan]
4. ada ke haiwan yang tak biadab..huhuhu [tak tahu jawapan sebenarnya...
5. buang tabiat da...

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@kaizen shinobi alamak kaizen hampir tepat semuanya tapi tang surrender tu tak boleh blah tuh hik2

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@afiqah jawpan yang tepat sekali :-)

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@anym (: terima kasih kerana sudi mencuba

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@SyAfaWaNi ♥‿♥ hehe layankan ajer

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Pendekar Berkuda heheh ayam jalak tu salah

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@ASaDa RyutaRo kesian asada takder internet kih2

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Safuraa Abdul Rashid jawapan yg tepat tapi sayang ada orang lagi awal :-)

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@azureEn jwpn tepa tapi terlambat :-)

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@- Cik Norazlina [@tau] Nora - ghehehe ada ker weee

Post a Comment

 Online User