PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Year End Sales? - Terjebak jugak aku akhirnya



Assalamulaikum hah beberapa kerat je lagi hari yang tinggal dalam 2010 ni tak lama lagi 2011 akan menjelma mcm biasa asal hujung tahun je semua pusat belih belah terkemuka ke tak terkemuka ke akan buat perang harga lancar diskaun bagai nak gila dan semestinya lelaki mcm aku tak akan terjebak. Apatah lagi nak teman orang pompuan shopping

Boleh meroyan aku tengok diorang berebut happy hour kan isk2...tapi tu lah jarang aku keluar bawak duit berat2 sebab aku ni boros ni nak citer haritu aku pun dah terkena
malas cakap banyak korang tengok je la


Baru sepasang baju dan seluar seh :-(

Motif - aku malas nak masuk shopping center hujung2 tahun ni la gamaknya isk2




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


18 Dakwat Tumpah:

Mawar Merah said... [Balas Komen Ini]

Eh. Berbaloi apa bli. Murah dr harga asal. Blh pakai bila2.. (^.^) *pendapat dr hantu shopping*

Safuraa Abdul Rashid said... [Balas Komen Ini]

hehe..time ni lah nk shopping..hehe..
tp sy pun x shopping lg ni..hehe..
tggu masa sesuai..

kaizen shinobi said... [Balas Komen Ini]

tuh ko kate YES? macam kne tipu jeh~ hahahhahaha

misyamissyou said... [Balas Komen Ini]

wahh..soping sakan nihh...hehe

azureEn said... [Balas Komen Ini]

naseb saya tade duet. kalau tak same2 lah join terjebak nie. hehe =P

emieysandra said... [Balas Komen Ini]

sopping jgn xsopping :P

.yueyue stroberi. said... [Balas Komen Ini]

wahhh..shopping!!!
oh heaven! ><

toyolkiut said... [Balas Komen Ini]

nasib baik terjebak YES.. setahun sekali je tu..
klau terjebak dadah, xke haru jadinya..
kekeke...

King Of Single said... [Balas Komen Ini]

well shopping dan wanita xdpat dipisahkan...tp aku xsuke gak kalw ramai2 org sgt..serabut pale hott ni haha....

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Mawar Merah sangat berbaloi hehe

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Safuraa Abdul Rashid heheh betul2 ;-)

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@kaizen shinobi nak buat mcm mana labu kena la beli somethingh ehe

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@misyamissyou sangat sakan hehe

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@azureEn fuh bahaya bahaya haha

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@emieysandra yea jom soping haha

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@.yueyue stroberi. oh sangat heaven haha

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@toyolkiut uih haih pedih ayat tu haha

Black_roses92 said... [Balas Komen Ini]

haha..laen kali rancang perbelanjaan.. miahaha.. happy hour tu yg pling bez! lagi2 kalau bahagian cake and makanan! heaven!! ;D

Post a Comment

 Online User