PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

FINAL PIALA SUZUKI AFF - FAKTOR KEMENANGAN MALAYSIA?

ALHAMDULILLAH
dengan berkat sokongan sorakan kata kata ransangan dan di iringi doa oleh rakyat Malaysia pasukan Kebangsaaan kita telah pun melakar kemenangan sulung heheh mari kita lihat antara faktor2 kemenangan pertama Malaysia menumbangkan saudara kita Indonesia di perlawanan akhir

Faktor faktor yang terlibat ewah mcm karangan SPM La plak kan :-)

Cermin Mata Rayban
Lambakan cermin mata tahan laser ini juga menjadi rahsia kejayaan skuad negara  eh malas nak ulas korang la ulas sendiri haha

Bateri Laser Habis



Seperti mana yang korang korang dan kamu kamu semua tahu laser telah menjadi isu besar di dalam perlawanan final ini jadi penjualan bateri bateri laser telah memuncak sehinggakan banyak bateri yang "kong" tidak dapat di charge maka kedai kedai menjadi taruhan tapi sebab nak cuti hujung tahun banyak company bateri yang stop delivery maka dengan itu secara automatiknya bateri dah tak ada utk guna kat laser takkan nak guna pelita kot ~~"

Persatuan Oltromen Sedunia Di Haramkan

Persatuan ini telah di boikot kerana pada perlawanan peringkat pertama yang lepas ada ahli mereka yang tidak membeli tiket lalu memasuki stadium secara haremmmm dan memancarkan sinar laser klik sini untuk cerita lepas...jadi AFF dan FIFA telah mengantung persatuan ini dari menghadiri perlawanan akhir kali ini

Sokongan tidak berbelah bahagi rakyat Malaysia



Jurulatih berbangsa india pengurus pasukan berbangsa cina pemain berbangsa india melayu dan cina telah menjadi titik tolak perpaduan Rakyat Malaysia itu sendiri sokongan rakyat Malaysia tanpa jemu dan letih serta semangat juang pemain telah membuktikan bahawa kita tidak perlu memberi kerakyatan kepada orang luar semata mata untuk mewakili pasukan kebangsaan kita bukan?

Dan yang penting sekali dengan Izin Allah kita telah di kurniakan dengan kejayaan ini mungkin untuk menguji betapa kita akan terlupa bumi yang di pijak selepas kemenangan di gapai>? mungkin kan? jadi bersyukurlah dengan apa yang di kurniakan

Syabas dan Tahniah





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


15 Dakwat Tumpah:

armouris said... [Balas Komen Ini]

tahniah Malaysia! Main bola jangan sampai cedera - Kecederaan/Kematian di Padang Bola Sepak

Anonymous said... [Balas Komen Ini]

Tahniah Pasukan Harimau Malaya. Tahniah setinggi tahniah. "Santet" pak dukun tidak menjadi juga faktor kemenangan Malaysia.

- Cik Norazlina [@tau] Nora - said... [Balas Komen Ini]

yeah~!hebat

eh, entry gilalah~ nak guling baca...hahahaha

AIMAN said... [Balas Komen Ini]

hahahahahahaa... lawak2..

Mawar Merah said... [Balas Komen Ini]

Faktor cermin mata hitam tu yg xtahan.

penukil said... [Balas Komen Ini]

momentum kemenangan perlu diteruskan, syabas harimau! duka 1996 dah pun terubat. betul tak bang asyraf?

TiMmiE said... [Balas Komen Ini]

yang penting syukur dan tak lupa diri. ^^

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@armouris tahniah dan syabas

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Anonymous kami percaya kepada Allah dan percaya kepada perkara ghaib :-) tetapi menyekutukan Allah itu adalah dosa dosa besar

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@- Cik Norazlina [@tau] Nora - sila gulinkg dengan sopan

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@AIMAN ;-)

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Mawar Merah mahal kot cermin mata tuh

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@penukil tepat sekali adik ku :-)

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@TiMmiE sangat setuju

azhar said... [Balas Komen Ini]

gila smart main pakai rayban...hehe

Post a Comment

 Online User