PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Andai Aku Dapat Menatap Wajahmu






Alangkah indahnya hidup ini
Andai dapat kutatap wajahmu
Kan pasti mengalir air mataku
Kerna pancaran ketenanganmu

Alangkah indahnya hidup ini
Andai dapat kukucup tanganmu
Moga mengalir keberkatan dalam diriku
Untuk mengikut jejak langkahmu

Ya Rasulullah Ya Habiballah
Tak pernah kutatap wajahmu
Ya Rasulullah Ya Habiballah
Kami rindu padamu
Allahumma Solli Ala Muhammad
Ya Rabbi Solli Alaihi Wasallim ( 2X )

Alangkah indahnya hidup ini
Andai dapat kudakap dirimu
Tiada kata yang dapat aku ucapkan
Hanya tuhan saja yang tahu

Kutahu cintamu kepada umat
Umati kutahu bimbangnya kau tentang kami
Syafaatkan kami
Alangkah indahnya hidup ini
Andai dapat kutatap wajahmu

Kan pasti mengalir air mataku
Kerna pancaran ketenanganmu
Ya Rasulullah Ya Habiballah
Terimalah kami sebagai umatmu
Ya Rasulullah Ya Habiballah
Kurniakanlah syafaatmu

Artis - Raihan


Sebak je kalau layan malam malam ni elok untuk kita menilai diri ...




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


6 Dakwat Tumpah:

bun_nee said... [Balas Komen Ini]

akak sayu bila dengar lagu ni

zmah said... [Balas Komen Ini]

Kata-kata yang penuh maksud tersurat dan tersirat.

♥ ieRa ♥ said... [Balas Komen Ini]

Best lagu ni..TQ sharing..

TAMBAH TRAFIK DENGAN SUBMIT BLOG KE 2500 SITE SECARA PERCUMA!!!

pago" said... [Balas Komen Ini]

owh. sayu~

ondeonde said... [Balas Komen Ini]

syahdu je..walau tak dgr lagu pun...
baca je pun dh menusuk ke kalbu~

Mawar Merah said... [Balas Komen Ini]

Bila hayati lirik lagu ni, terus menitik air mata. MM pnah tgk video pompuan arab kt youtube menangis bila ditanya apa yg dia nak cakap jika diberi peluang bersemuka dgn Rasulullah s.a.w. Jwbnye " Bawalah aku pergi dr dunia ini bersm2mu krn aku xtahan dgn dugaan duniawi"

Post a Comment

 Online User