PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Jawapan Teka Teki - Siri [5] - Dan PEMENANGNYA


Entry ringkas utk mengumumkan pemenang Siri 5 :-)

Soalan dan jawapan adalah seperti berikut


1) Buah apakah yang tak boleh dilihat mahupun di makan hahahah
Jawapannye of course la buah pikiran hehe ada sapa sapa penah makan?

2) Bende tu diberikan pada kita tapi sayangnya orang lain yang banyak guna isk2
Jawapanya adalah "NAMA" heheh cuba kira berapa kali kita guna dan sebut berbanding orang lain

3) Orang yang buat tak menggunakanya, orang yang membeli tidak memerlukanya tapi orang yang pakai tak reti nak order sendiri plak apakah ia

Keranda heheh sensitif nak ulas ni paham paham la :-)


4) Sukan yang paling memenatkan?

Catur la jawapanya hehe sebab nak kena angkat kuda bagai :-0


5)Telor apakah yang paling ganas hahahaha

Telur puyuh sebab banyak tatu hohoho


Dan pemenang nyer adalah CEKKEYEA alamak lupa plak nama betul dia hehehe

Kepada Dedin alahai lambat skit je cuba lagi di siri ke 7 :-)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


4 Dakwat Tumpah:

SyUhAdA said... [Balas Komen Ini]

thniah kpd pmenang~!

De'din said... [Balas Komen Ini]

weeee~
nak buat macam mana skrang bukan lagi blogger tegar !
hehe
selalu ja lambat

cekkeya said... [Balas Komen Ini]

aahahah thanks thankssss ;) suka main teka teki teka tekuk nihhhhh

Mknace said... [Balas Komen Ini]

:) :) :)
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited

Post a Comment

 Online User