PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Langkawi – Day 3

 

Assalamualaikum hehhee sedar tak sedar dah 3 hari dah kat sini kan fuh langkawi memang cantik tapi sebab aku datang ke sini atas urusan kerja jadi jalan2 tolak ke tepi la kan working is priority career katanya haha :-)

 

Mcm biasa starter untuk hari ini breakfast buffet katanya

IMG_0168

Hehehe semua tu aku punya sorang hahah tamak katanya tapi habis wahhh big breakfast kan bila lagi setahun sekali je heheh :-)

Mcm biasa jugak kerja audit mengaudit pun di jalankan memang letih tapi seronok kat sini diorang layan kami terbaik tetibe aku rasa best plak keje audit firm kan tapi time stress masyarakat rasa nak pecah kepala je kan hahaha

Sedikit gambar di langkawi idaman suri

IMG_0170

IMG_0175 IMG_0174

Heaven kan hahahha semalam dengan pinggan mangkuk hari ni dengan bagai bagai cokelat dan jugak bed set bagai hahahah

AWAS KAUM ADAM JGN DATANG DENGAN ORANG WANITA AKU TELAH MERASAI NYA PEDIH KAKI WOH :-)

Ok tengah hari pulak lunch dekat McDonalds walau ada yang kata bagai nak boikot sangat la konon2 saham share semua yahudi pegang tapi aku tengok dari satu mcd ke satu mcd orang islam jugak yang kerja bayangkan lah crew2 mcdonald tuh takder sumber kerjaya bagai mana jugak dengan budak2 penghantar tu? sapa nak prepare peluang pekerjaan oh jangan la nak salahkan kerajaan sebab tak provide peluang pekerjaan  ops ter politik sikit la pulak kan hahah layan gambar mcm biasa

IMG_0173 IMG_0172

IMG_0171

Dan yang terbaiknya selepas waktu kerja hari ni adalah

PANTAI CHENANG katanya hahaha

IMG_0176

IMG_0181

IMG_0184 

Fuh mendamaikan jiwa gitu tengok ombak pantai di kala senja menusuk hingga ke sanubari :-)

Apa yang penting hari ni adalah

MAKAN BESAR LA

Bismillah :-)

IMG_0189 IMG_0187 IMG_0188

Best day ever ;-)

Masih menunggu tanda2 blogger2 langkawi auuh :-p



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


2 Dakwat Tumpah:

Anonymous said... [Balas Komen Ini]

idaman suri..?adooyaii...emang syurga kaum hawa d sane...hehehe

alinac lover said... [Balas Komen Ini]

waaa yong suka langkawi..bole hitam dok sana..suka shopping!!

Post a Comment

 Online User