PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Langkawi – Day 2

 

fuh akhirnya tamat hari ke dua bekerja di luar kawasan ( gila poyo kan ayat) hahaha :-). Harap maklum siri cerita langkawi ini adalah lebih kepada catatan harian peribadi ye so not heart feeling or sentap2 k tak sudi tokse baca kalau sudi sila sila kan lah ahaiiiii

Mcm biasa kalau lepak hotel continential ni keje kita di pagi hari adalah makan sampai lebam sebab buffet breakfast adalah percuma so rugi kalau kita makan sikit2 jadi kene la makan banyak2 tak gitu kan

IMG_0148

dah lepas 5 round makan iaitu nasi goreng,telur,koko krunch,baked bean dan hot dog kecik2 hahahah memang kenyang maka mula la hari ceria dengan pekerjaan hari ini iaitu more to stock take :-) antara gambar yg sempat di snap la hari ni

IMG_0157 IMG_0152 IMG_0153 IMG_0154 IMG_0155 IMG_0156

fuh penat beb dari 9 pagi sampai 8 malam barang bukannya cap cap ayam aku pun rambang mata rasa nak rabak shopping hari ni jugak tapi aku teguhkan iman tak mcm masa shopping yg lepas kan :-) kali ni aku survey satu satu kedai hahah choice mmg banyak tapi setiap kali lunch aku n kawan2 lain akan masuk dari satu kedai ke satu kedai utk compare price konon2 last day nak sambar habis2 la kan hehehhe so sabar ye wahahah. :-)

dan yang penting di langkawi adalah hahahh

Lunch makan di restoran haji ali

IMG_0151 IMG_0149 IMG_0150

Malam? makan lagi hahah di artisan pizza kat pekan rabu ada la yg mengidam so kami makan la ramai ramai eh btw penuh dengan makanan dan shopping je la yeh

 IMG_0158 IMG_0159 IMG_0160 IMG_0161

IMG_0162

hehe jgn marah aku kat sini bukan holiday keje weh so tak la manyak gambar femes amos hehehhhe banyak makan banyak keje kan kan kan :-0 fekerja cemerlang katanya

 

eh gambar last aku tengah on kat luar bilik ni sebab wifi tak boleh curik ble dalam bilik apa punya hotel la kan dah la 8 hengget sejam bajet2 password wifi orang tak tau kan :-) dan boleh plak mat saleh tu gelak tengok aku awek saleh blah sana tu dia tak gelak plak ceh

IMG_0165 IMG_0163

Peh dah gila dah bila tinta bicara buat entry bergambar sokmo

 

p/s mcm biasa "cemera" man mmg takder dalam gambar ahahaha

ehey blogger langkawi takde ke? :-)

masih lagi update pakai window live writer :-) best sngt hanya perlu internet bila nak publish je haha



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


1 Dakwat Tumpah:

cikpepel said... [Balas Komen Ini]

ada ada!!!!sy blogger langkawi....hee...mai la pantai cenang cheq oi....

errr... gambar mcm kat idaman suri je tu..

Post a Comment

 Online User