PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Teka Teki - Pecah Kepala [4]


Segmen Contest ringkas kembali lagi pada minggu ini hehehe jom kita tengok apa soalan yg akan dikemukakan pada hari ini weeeee macam masyuk je tiap tiap minggu bagi duit kan hahahah

Al soalanya adalah

1) Masa dia hidup kita menyanyi bila dia mati kita tepuk tangan pulak isk2....
2) Jilat jilat dah basa baru cucuk hehhehehe :-o
3)Masuk segitiga bila keluar bergulung2 :-?
4)Ahmad bin abu kambing bin apa?
5) Seorang Imam sedang mengimamkan solat berjemaah tiba tiba sekor Anjing datang lalu menjilat jilat dengan air liur yang basah batal tak solat Imam itu?





Macam biasa jawapan terpantas dan tepat akan mendapat topup RM 5 ke semua line prepaid di MALAYSIA

P/S : Kepada sesiapa yang nak share Teka Teki Menari boleh email kepada Bilatintabicara@gmail.com teka teki akan di link dan di creditkan pada pemberi yang berbaik hati :-



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


5 Dakwat Tumpah:

azureEn said... [Balas Komen Ini]

1) lilin untuk besday cake
2) masuk benang dalam jarum
3) spender XD
4) bin atang :P
5) tak batal. sebab anjing tu jilat diri dia sendiri. hehe

ASaDa RyutaRo said... [Balas Komen Ini]

hehe.. kali ni nak jawab.. lambat lak perasan ada teka-teki td.

jawapan 1 : microfon.. (agak blur fikir jawapan ni)

jawapan 2 : benang dan jarum

jawapan 3 : seluar dalam @ spender

jawapan 4 : kambing bin+atang (binatang)

jawapan 5 : tak batal.. anjing tu jilat benda lain, bukan jilat imam.

hans said... [Balas Komen Ini]

hahaha
kepala tgh pening
xleh fikir


selamat tahun baru
moga tahun ini lebih baik dari tahun lepas

P/S : Lepak Dengan Kawan - Kawanku Sempena Tahun Baru

Nur SyafiQaH ZulkiflY said... [Balas Komen Ini]

hmm, tau satu je.. Kambing Binatang.. yang lain tak tau la.. hehe

ASaDa RyutaRo said... [Balas Komen Ini]

segmen teka teki ni baik buat jadi sticky post. lepas tu, jangan approve komen orang yang bagi jawapan dulu sehingga habis segmen.

hee.. sekadar cadangan. sbb aku enjoy main teka-teki ni. :)

Post a Comment

 Online User