PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Tampin - Bacaan Yassin dan Tahlil Arwah utk atuk dan nenek

Sekarang ni tghbacaan yassin dan talqin utk arwah atuk dan nenek
Sayu je bila mengingati mati
Sejujurnya aku hanya sempat melihat arwah nenek
Masa beliau di hospital ketika arwah dah nazak masa tu akubaru 3 tahun
Tapi wajah nenek masih terbayang bayang
Walaupun ketika itu aku masih x mengerti apa apa
Kata org kampung nenek adalah insan yg baik selalu tolong
Org kampung ketika susah....

Semoga allah merahmati arwah atuk dan nenek
Insyallah gambar akan menyusul nanti sebab aku takreti nak upload
Gmbr guna i phone


Catatan peribadi :
Cucu yg merinduimu....






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


2 Dakwat Tumpah:

Hapiz Rahman said... [Balas Komen Ini]

Moga roh beliau dicucuri rHmat Allah SWT..

~Nanie@InTaN~ said... [Balas Komen Ini]

al-fatihah utk mereka yang dah tak ada~~~

Post a Comment

 Online User