PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Tujuh Lokasi KEJI di kenal pasti


KUALA LUMPUR - Polis semalam mendedahkan, sebanyak 517 bayi yang baru dilahirkan dibuang sejak 2005 hingga Januari tahun ini membabitkan tujuh lokasi popular.

Tujuh lokasi itu termasuk di kawasan perumahan dan tempat pembuangan sampah selain di tepi jalan, masjid, sungai, semak dan dalam tandas.

Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Bukit Aman, Datuk Seri Mohd. Bakri Zinin berkata, daripada jumlah itu, seramai 203 bayi lelaki, 164 bayi perempuan manakala 150 bayi pula yang tidak diketahui jantinanya.

"Bagi kes tidak dikenal pasti jantina, keadaan ini berlaku apabila mayat tersebut reput dan bedah siasat tidak dapat dilakukan," katanya kepada pemberita di pejabatnya di sini semalam.

Beliau berkata, daripada 517 bayi itu, sebanyak 230 merupakan bayi yang hidup manakala 287 pula bayi yang telah meninggal dunia.

Mohd. Bakri berkata, seramai 37 suspek telah ditangkap sejak 2005 termasuk empat orang pada Januari ini berhubung kes pembuangan bayi.
-KOSMO-


AWAS ANDA DI PERHATIKAN ;-)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


10 Dakwat Tumpah:

bun_nee said... [Balas Komen Ini]

kejamnye manusia...

azureEn said... [Balas Komen Ini]

sedihnye tgk gamba tu.. :(

Anis izyan Abd Rahman said... [Balas Komen Ini]

manusia tak ade hati !
bencinyer bace news macm nie
emo !
isk

kaizen shinobi said... [Balas Komen Ini]

manusia semakin kejam...

syAfA said... [Balas Komen Ini]

kesiannya bayi2 yg x berdosa tuh..

cik mun said... [Balas Komen Ini]

cian bayi2 tu kan..mcm brang mainan je kena buang..

Mah@mahu said... [Balas Komen Ini]

makin keji manusia yg tidak takut dosa dah lah buat dosa dua kali harus tiada kemaafan.. bagi iktibar pada semua yg nak cuba...

s1t1 2uL41k4 said... [Balas Komen Ini]

ni la akibatnya bila org tau kawen je.. nikah tak mahu..

tehr said... [Balas Komen Ini]

dari 517 kes, hanya 37 suspek je yang dapat ditangkap

sangat kurang tu

Ms. Dyla Qistina said... [Balas Komen Ini]

huh... sedih la.. macam ni je hari2. :,(

Post a Comment

 Online User