PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

MEREKA...






5000 yang datang separuh di hantar pulang di peringkat PERTAMA
2500 yang layak  3/4 Kecundang! di peringkat KEDUA
Baki yang tinggal mungkin hanya 1 platun (12 orang) atau 2 atau 3 atau 4 yang layak menyarung tanggungjawab sebagai pasukan khas....

Datang Mu Tidak Di Undang Jika Ragu Silakan Pulang!


Adakah kita di luar sana sanggup menangkat senjata mengalas tangungjawab bagi mempertahankan Negara kalau ditakdirkan ancaman itu tiba? Sedangkan jiran sebelah harus tidak di kenal,berebut parking boleh memaki hamun,sesama rakan boleh tikam menikam? adakah anda di luar sana sanggup berkorban nyawa untuk mereka yang anda tidak kenali?
Mereka yang di gelar Rakyat Malaysia?


Atau mungkin hanyut di buai mimpi fantasi? dunia materealisitik? nah kapal mu kini berlayar di lautan tenang
ombak pasti akan tiba di kemudian hari,teruskanlah di buai mimpi kerana realiti nanti pasti terpatri!


Hanya masa yang akan menentukan



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


6 Dakwat Tumpah:

Syukri Kamaruddin said... [Balas Komen Ini]

kita pon dah terlalu biasa dengan hidup senang..
tak tahu sekuat mana jati diri sndiri. :(

SyAfaWaNi ♥‿♥ said... [Balas Komen Ini]

eh yg kepala ke bawah tu mak aihh..sakit kott..huhu

tehr said... [Balas Komen Ini]

pasukan khas?
bukan sebarang manusia yang ada kesanggupan dan kebolehan untuk menggalasnya

mereka ini tidak bekerja dengan 'mulut'

blog-tips-kurus said... [Balas Komen Ini]

fuhhhhhhh...!! kita akan tau setakat mana kekuatan fizikal mental bila Allah uji.. semoga rkyt Msia tabah & berdisiplin mcm org Jepun..

| xDer | said... [Balas Komen Ini]

kehidupan kita disini jauh terlalu manja.. kalo xde kesedaran jati diri maunya semakin hari semakin lemah, sebab skg pun dh makin nampak lebih byk yg bermimpi dari sedar dari hakiki ^^

Recently: seLamat haRi laHir bUat yaNg terSayang

cikpia said... [Balas Komen Ini]

kesenangan hidop meleka dan mengalpakan.....

Post a Comment

 Online User