PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Kehidupan....

Sedikit perkara yang perlu di lakukan bagi memastikan
hidup anda semakin dan bertambah ceria katanya :-)


Kehidupan ini sepatutnya indah kan? siapalah pengatur agar kita sekolah , sambung belajar,dapat kerja,bayar hutang, dan bayar cukai lepas tu mati?itu pandangan dari dunia kapitalis yang semakin mempengaruhi hidup kita....

aku jugak nak ambil peluang menyatakan pendirian aku kat sini kepada pengkritik2 blogger....aku gembira kerana sebenarnya
mengkritik bukan bermakna membenci
bersetuju bukan bermaksud menyokong
berbeda pendapat adalah
teman berfikir yang terbaik...

cuba matlamat itu tak menghalalkan cara bukan?
jangan selalu selak kain orang nanti kain sendiri terlondeh tak nampak ;-)






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


13 Dakwat Tumpah:

Nobita Sensei said... [Balas Komen Ini]

setuju 101%.

ain revival said... [Balas Komen Ini]

nasihat yang begitu mendalam sekali..
:)

AizA said... [Balas Komen Ini]

betul100...

Myss Irah said... [Balas Komen Ini]

umm betul tu..mengkritik bukan bermakna membenci
bersetuju bukan bermaksud menyokong..=)

kaizenshinobi said... [Balas Komen Ini]

daripada perbalahan itu tercetus penyelesaian masalah... itu lebih baik dari berbalah dan terus menerus membenci... ahaks~

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Nobita Sensei bersetuju bukan bermakna menyokong kan hik2

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@ain revival saling ingat mengingatkan

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@AizA thanks aiza

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Myss Irah :-) haha ye la tuh kenkadang terpaksa jer

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@kaizenshinobi baguslah kalai di akhirnya penyelesaian kalau melarat2 kepada kebencian hasad dengki dan iri hati?

Anitafasha said... [Balas Komen Ini]

Kebanyakan manusia ni ade je nk mndengki2.. Tapi kritikan tu biarlah kritikan yg membina.

blog-tips-kurus said... [Balas Komen Ini]

saye suke kritik-same mcm kajian Dr Fadzilah Kamsah ~ antara ciri2 bayi comel yg lahir pada bulan Januari. :-)

Sara Ali said... [Balas Komen Ini]

Kritik yng mmbina memang disukai, tpi sejauh mana kita nak terima tu tanya pada diri.

tak semua orang boleh menerima cara kritikan tersebut..

renung2kan dan selamat beramal...
{kenal tak ayat sapa tue?,,huhuhu }

Post a Comment

 Online User