PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

ARSENAL ARSENAL :-)




KAMI ADALAH PEMINAT ARSENAL!

Walaupun mereka tak menang EPL EURO CHAMP and bagai sebagai peminat aku tetap sokong Arsenal menang kalah adat pertandingan loyal fan tetap menjadikan arsenal pujaan hati

Sejak zaman berzaman kami tetap bersama Arsenal...
Apa yang buat aku excited sangat?




Fanpage Asenal Announce in Bahasa Melayu tau heheh
teruja beb selama ni kita memerhatikan sahaja kali ni direct
terus kepada peminat Mereka di Malaysia! VIVA VIVA ARSENAL ARSENAL!

KALAU ikot la perasaan fan fan lain semua teruja aku? sama jugak la kan peace

Sorry lama tak berblog
Dateline December kan mesti faham



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


5 Dakwat Tumpah:

Umie Nadhirah said... [Balas Komen Ini]

Arsenal?...

MALAYSIA la besttt. . .

niena shopping2u said... [Balas Komen Ini]

jom support mereka:
http://www.my-shopping2u.com/2011/06/sila-support-mereka-1.html

kyo_9 said... [Balas Komen Ini]

dah apply lom bro? ;)

Abang Long said... [Balas Komen Ini]

Salam...dulu minat Liverpool, pastu minat MU lak, skunk ni minat Malaysia..hehe

Entry terkini Hospital Mahal Layanan Kureng

jedi said... [Balas Komen Ini]

go arsenal go...

Post a Comment

 Online User