PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Adakah ini yang kita Mahukan? [Bersih 2.0]


Adakah ini yang kita perjuangkan? adakah ini yang dikatakan secara aman?.....
tengok tak sapa yg bodoh tu? bangsa yang sebangsa dengan aku....tau tak sapa yang dok gelak2 tepuk tangan sampai minom2 bangsa yang memperalatkan bangsa aku...

sampai bila nak sedar wehhh!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


5 Dakwat Tumpah:

CikBulat said... [Balas Komen Ini]

haisyyy! apa pun tak boleh, kasi pecah semua? manusia buat malu. Melayu2~

cikyuki said... [Balas Komen Ini]

melayu mudah lupa . . melayu mudah termakan hasutan !

azie.azureEn said... [Balas Komen Ini]

tujuan mmg satu. tapi kalau dah ramai2 mane la dpt control semua?

Anonymous said... [Balas Komen Ini]

yang bg idea smua da pg lpak mnum..yg bngok2 ni jugak trun padang..mcm xde akal nk pkir..

Anonymous said... [Balas Komen Ini]

yg penting perhimpunan bersih or patroit memang menyusahkan pengguna lain..rasa mcm dah duduk negara lain yg penuh dengan demonstrasi..pemimpin kat atas goyang kaki, yg pencacai buat rusuhan..tak ke bodoh tu..hissh, dah bosan pasal bersih ni..i want a peacefull country bukannya country dengan pemimpin macam pemimpin bersih tu..seriusly i miss all years with Tun Mahathir..T_T

Post a Comment

 Online User