PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

[FINAL] Polis Malaysia KEJAM SADIS ANJING! [BERSIH 2.0]


POLIS ANJING POLIS BARUA POLIS PENCACAI ZIONIS YAHUDI DAN berbagai bagai lagi tomahan yang kita dengar sewaktu demonstrasi bersih di adakan kan? ah pendekan cerita kita tengok kekejaman polis Malaysia dalam menyoal siasat mereka yang di tangkap memukul mereka yang telah di masukkan ke dalam lori sampai berdarah, membiarkan kelaparan dan kebuluran mereka yang di tangkap serta menyekat mereka yang di tangkap untuk melakukan solat !

Memang celaka polis malaysia ni jom tengok
Kedai kopi untuk yang di tangkap

Disekat dari menunaikan solat

Dibiarkan kesakitan dan kesengsaraan

Dipukul ketika di ambil keterangan

Diberi makan nasi beriani gam yang dah basi

tidak di benarkan solat berjemaah

Dihina di maki dan bantai sampai berdarah.
 Kejam kan polis Malaysia? apa pun tak boleh....
Yang kene bantai masa demonstrasi? arahan dah kata bersurai kan? merah ke kuning dua dua kene secukup rasa bukan? walaupun merah orang kerajaan kuning dari pembangkang? keh keh keh Kejam kejam

Eh jom kita tengok kekejaman sebenar polis lepas tu baru lah nikmatnya hidup di Malaysia yang bebas beragama ni kan.




Keh keh keh.... ada sesapa lupa ke? "Adalah di cadangkan bahawa Anak pasangan Islam tidak dibenarkan diletakkan Agama Anutan di dalam kad pengalan semasa di lahirkan? keh keh keh


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


5 Dakwat Tumpah:

♥ LuRveLyAmiera ♥ said... [Balas Komen Ini]

like like like..memang polis Malaysia kejam sampaikan 40 ribu kot polis tanggung makan sedap2x diaorg..huhu..yg bestnya mbr miera ckp siapa2x yg join bersih diaorg bgi rm200 seorang..betul atau tak..tak taulah..^_^

azie.azureEn said... [Balas Komen Ini]

ishk kejam kejam.. tak sanggup nk tgk. tapi best tu makan freeee baek serah diri.

Cik Bib said... [Balas Komen Ini]

interesting...cara pendedahan yg menarik.
Inilah dikatakan tiada pernah kenal erti bersyukur.
Mereka ini patut merasa demonstrasi di luar negara. Barula boleh demonstrasi sampai mati.heh....

nuriz said... [Balas Komen Ini]

yang baik pun ada yang tak berapa baik pun ada

Anonymous said... [Balas Komen Ini]

Mujur bagi kemudahan.... kalau dia penjarakan macam penjenayah lain baru tau...

Post a Comment

 Online User