PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Peminat K-POP Mengganas : Aku toreh muka kau dengan Pisau!

Bertitik tolak dari sebuah blog yang di cipta dari pencurian gambar seorang gadis. dan kemudianya pencuri identiti itu membuat entry mengenai kpop baca di sini

Hampir 1400 komen diterima bagi entry panas tersebut. Di mana rata ratanya adalah adik adik yang berusia seawal 11 tahun dan komen yang diberikan kesemuanya adalah berunsur ugutan maki hamun dan sebagainya


Rentetan dari pada itu satu laporan polis telah di buat oleh pakcik kepada mangsa keadaan baca di sini
Apa kejadahnya semua ini, semenjak bila keyboard warrior ini menular masuk kepada remaja remaja kita yang masih bersekolah sana. Tiadakah pemantaun dari ibu bapa tentang apa yang mereka telah lakukan di alam maya?

Dan yang lebih sadis apabila laporan polis di buat baru la terhegeh-hegeh nak padam komen dan nak mintak maaf. kalau tidak akulah juara katanya!


Generasi hari ini adakah telah hilang norma budi bahasa bangsa melayu yang katanya tak pernah luput di telan zaman? apakah hilang pertimbangan hanya kerana perkara remeh sampai sanggup bertoreh toreh?

Generasi hari ini Pemimpin masa Hadapan?
Renung-renungkanlah

Credit  : Abg Mazidul Akmal Sidek


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


4 Dakwat Tumpah:

Aku Bah Nie Imah said... [Balas Komen Ini]

imah ada juga terbaca tentang isu nie dari blog abg mazidul...wahhh mmg berani mati lah dorg nie berkomen...kesian plak dengan orang yg di guna pakai picturenya...sabar je la...

jom singgah entry baru...
huhuhu...apa ugutan bunuh? lapor polis nak...ehhh xyalah...kasian plak nanti..sabar jela yer hamba Allah tue http://akubahimah.blogspot.com/2011/12/wahhh-kelasss-ko-dapat-sms-berani-mati.html

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Aku Bah Nie Imah saya tidak dapat meng akses kepada blog saudari sekian

Seri Bahasa said... [Balas Komen Ini]

nak yang panas...nanti sendiri yang terbakar...kan naya tu...

Snow White said... [Balas Komen Ini]

Dunia akhir zaman :(
Kesian yg punya gambar..

Post a Comment

 Online User