PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

18 SX Movie ,Kangkang Peluk Kangkang Peluk Klimaks Pegang Buah







Astaga
analysis minggu ini ~~"
Ana boleh kena sakit jantung ni ya syeikh
jangan dok buat search lagu tuh kat blog ana
jatuh martabat orang lelaki dan orang wanita
Islam dan Melayu
adoihaiz ... :-)
intro sentap ni


Isi Tesurat dan Tersirat
Apa blog ana sudah jadi
3gp movie downloader ker
hahahah bikin gempak je budak2 ni
18 sx? tu adalah movie review untuk predator year
click sini
Kankang Peluk Klimaks Pegang Buah tuh
entry untuk teka teki click sini :-)


Kesimpulan
jangan buat ana kene heart attack na
sini blog untuk tatapan umur 13 tahun dan keatas
untuk mencambah pemikiran
meluaskan pemandangan
think outside the blog aha :-)

Barakallah
dari meja pejabat ( dipaksa keje sabtu) :-)











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


11 Dakwat Tumpah:

amira said... [Balas Komen Ini]

huhu..sabar je la..
kengkadang keyword ntah pape listed dlm search engine..

De'din said... [Balas Komen Ini]

haha..
list yg mcm tu lah owg nak baca sgt..

btw, dedin follow anda..

Yua Zawa said... [Balas Komen Ini]

isy2 bebudak zmn skrg.. pelik2 pmikiran.. moral mmg dah lari jauh...

Cik Peanut said... [Balas Komen Ini]

peanut pun pernah kene..pelik..
macam lah penah tulis citer lucah

oh ye, anda di nasihatkan agar tak tunjuk keyword search blog anda
takut dicurik~

mizzura said... [Balas Komen Ini]

adess...teitu macam pun ada ka..hahaha..

@ien_R@z said... [Balas Komen Ini]

hahaha...
ntah pape la diorng tu search..

mesti frust sb tak jumpe apa yg di cari.. haha

hazman aka species1980 said... [Balas Komen Ini]

memang slalu keyword pelik2 akan sesat....

Mohamad Nur Hidayat said... [Balas Komen Ini]

haha memacam kan orang cari kat tenet ni...dayat punya blog pun kalo tgk ada gak la benda pelik yang diorang cari..padahal xda pun dalam blog dayat 2

echah mashuri said... [Balas Komen Ini]

eh,,boleh plak mcm tu...sbr k

Anis izyan Abd Rahman said... [Balas Komen Ini]

isk3x
geleng kepale je tak tahu nak kate pe

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

Amirah - Sbar itu separuh dari iman

Dedin - Hhaha mmg minat sangat la kan

Mizzura -yezza memang ada kot

Aien - Tah apa apa tah :-)

Nur Hidayat - yEZZa pelik itu penting

Echah - Boleh ajer

anis - Kalau lidah kelu BIAR TINTA BERBICARA :-)

Post a Comment

 Online User