PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

7 CARA MENGHILANG KAN BOSAN DI DALAM LIF

Memang bosan nak naik lif dah la tinggi perlahan pulak tuh
apa kata kita applikasikan cara menghiburkan hati kita di dalam lif


1) Ketika di dalam lif cuit bahu orang sbelah lepas tu buat buat tak tau

2) Buat muka bingai kesakitan sambil pegang kepala lepas tu jerit SEMUA DIAM! :-)

3) Bawa lah kamera DSLR ke HP ke tangkap gambar semua orang dalam lif

4) Pindah meja ke dalam lif orang masuk jer tanya " ADA APPOINTMENT KE TAK NI" :-)

5) Letakkan bungkusan di dalam lif bile orang masuk tanya ada dengar bunyi tik tak.

6) Berpura pura menjadi pramugara or pramugari terangkan prosedur keselamatan di dalam lif

7) Ketika pintu tutup jerit dengan kuat BERTENANG SEMUA KEJAP LAGI DIA BUKAK BALIK :-)


Selamat Mencuba :-)











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


12 Dakwat Tumpah:

waveX said... [Balas Komen Ini]

huahuahua..

Mohamad Nur Hidayat said... [Balas Komen Ini]

ni mesti ken nak kena belasah dalam lif..ahaaa

illianahidayah said... [Balas Komen Ini]

hahahha...
terbaiklah idea awk asy..
pernah cube ke...?

zither said... [Balas Komen Ini]

haha first time jumpalah tip mcm ni , bagus bagusss :D

Saya Adalah 'Cik Putput' said... [Balas Komen Ini]

haaaaa~ boleh cube nih...hahaha~ :D

Ichako said... [Balas Komen Ini]

hahaha punyalah taknak tengok org lain senang en. hee lawak post ni :D

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

Wavek - Suka plak try la :-)

Hidayat - Jangan belasah aku :-)

Ilia - Nak cuba tak berani ilia la cuba

PutPut - Sila la cuba yer ngeh2

Ichako - hah memang tak bleh tengok orang tenang :-)

Thanks semua sudi jengah

Asmidar said... [Balas Komen Ini]

pastu kna ban dari guna lif sbb d cop gilerzz hahahahha

bspotgurl said... [Balas Komen Ini]

cool jugak tips ni ;)

si[jari] telunjuk said... [Balas Komen Ini]

ngeh2..yg number 7 tuh penah gak la buat :)

tia said... [Balas Komen Ini]

gyler klaka yang no 10 tuh.
mntak sepak dgn org ramai je kann ? ;)

midOri's said... [Balas Komen Ini]

hakhakhak..so funny asy..^^

Post a Comment

 Online User