PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Istilah Biasa dalam surat rasmi - anda tahu makna tersirat?

Sekadar berkongsi kalau kita penah teirma surat rasmi
goment ke swasta ke
mesti ada tertulis sebaris ayat di hujung surat
kat sini asy nak kongsi apa makna isi tersirat ayat tersebut


Untuk Tindakan Segera Anda
-Maknanya Cepat Buat Sekarang kalau tidak kita semua akan ada masalah

Salinan Kepada
- Orang yang akan sama sama pening kepala memikir masalah ini

Tindakan Sedang Diambil

- Surat anda dah hilang kami akan cuba mencari sampai dapat lah...

Untuk Tindakan yang anda fikirkan perlu
- Sekarang tanggunglah sendiri haha

Untuk Makluman anda Tolong
- Maaf kami takder kene mengena dengan masaelah ini

Kami sedang memprosed permohonan anda dengan pihak-pihak berkaitan
- Merekalah yang bermasaelah mereka punca lewat


:-) So ada sapa sapa nak tambah?










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


10 Dakwat Tumpah:

Hamzah Ian said... [Balas Komen Ini]

hahaha.. haku baru blajar mende ni sem lepas.. nice.. malah nak bukak buku balik..hohohoh

Hidayah Ismawi said... [Balas Komen Ini]

"Majulah sukan untuk Negara" means.. maleh dah pikir camne nak sedapkan lagi surat ni..

MY LATEST ENTRY: Be afraid.. be very afraid..

Hidayah Ismawi said... [Balas Komen Ini]

"Majulah sukan untuk Negara" means.. maleh dah pikir camne nak sedapkan lagi surat ni..

MY LATEST ENTRY: Be afraid.. be very afraid..

princess_eryna said... [Balas Komen Ini]

Tp, aku lebih berminat dgn "BERKHIDMAT UNTUK NEGARA" & "SAYA YANG MENURUT PERINTAH"..... Berkhidmat utk negara ye????.... yang menurut perintah ye???.... pepaham sendiri laaa erk....

tia said... [Balas Komen Ini]

merujuk perkara diatas ..
lu tengok laa ats, wa mls nk type blk!

haha! ;)

ayaa alyy said... [Balas Komen Ini]

yang menjalankn tanggungjawab means kuli :P hehe

s1t1 2uL41k4 said... [Balas Komen Ini]

hehe.. saya yang menurut perintah..

daisy said... [Balas Komen Ini]

sekian..(maksudnya dah aku nak g jimba-jimbi lepas ni)

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

Hamzah - hah bende ni ada belajar ke?


Princess Eyna - hehehe berkhidmat kerana siapa? turut perintah siapa tu kene jawab tu


Hidayah - Wah pengalaman nampak

Tia - HAHAHAH itu exper namanya

Daisy - heheheh biasa lah tuh

masing masing ada pengalaman dan justifikasi tersendiri :-)

ASaDa RyutaRo said... [Balas Komen Ini]

hahahaha.. benda ni sure kelakar.. tapi sangat betul okeh! pedas punya bg yg keje gomen.. adeh..

Post a Comment

 Online User