PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Ayah orang Sebelah,Ayah pulak?

Pada suatu ari, ada sorang anak dimarahi bapanya
kerna tak lulus exam.. dalam report kad semuanya merah² belaka.... jd,
bapanya membanding²kan anaknya dengan anak jirannya yang
cerdik dan pandai... bapa : "kamu tak penah belajar ke? lihat
anak jiran sebelah, report card dia tak de pun merah². dia anak
yg cerdik....tak macam kamu, malas betull... " kerana kesal
dibanding² si anak menjawab: "yelaaaa bapa... anak jiran sebelah kan
bapanya cerdik......" bapa : ??








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


16 Dakwat Tumpah:

alinac lover said... [Balas Komen Ini]

haip..melawan ni.hehhe

sizukaDeboss said... [Balas Komen Ini]

terkedu dah si bapak.haha.

cik elina said... [Balas Komen Ini]

kepandaian itu diwarisi ka?

syafawani said... [Balas Komen Ini]

hoho..beraninya jawab cenggitu:)

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

Speecless kot :-)

sweet_teddy:) said... [Balas Komen Ini]

lost for words... haha

amira said... [Balas Komen Ini]

well..mana nak tumpah kuah kalau tak ke nasi,, ye dak..?

Cik Yuki said... [Balas Komen Ini]

bagus betul anak bapak tuh. haha

Cik Yuki said... [Balas Komen Ini]

bagus betul anak bapak tuh. haha

M a W a D D a H said... [Balas Komen Ini]

anak yg sengal...ngee

dunspeak♥ said... [Balas Komen Ini]

ahhaaa..menjawab niehh..
like father like daughter..ekeke

Shah Iznan said... [Balas Komen Ini]

anak2 zaman sekaraNG..

suhaisweet said... [Balas Komen Ini]

Aduih..sadis camnih...Nice entry friend...visit mine, latest entry for today..;D

Cheqna said... [Balas Komen Ini]

walaupun sekadar cerita, dah tension sangat agaknya budak tu..kesian juga dia if selalu dibanding2kan dgn org lain..

De'din said... [Balas Komen Ini]

haha..
bapa borek anak rintik!!

dylli said... [Balas Komen Ini]

HAHAHA..
budak-budak zaman sekarang.
tak senonoh lah! :D

Post a Comment

 Online User