PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Akhirnya Tan Sri Musa Hassan Mengaku Jugak ....

AKHIRNYA BILA

TANSRI MUSA HASSAN BERSARA
beliau bukak jugak mulut :-)

Jom kita baca temu ramah antara dia dan wartawan kosmo


Ketua Polis Negara, Tan Sri Musa Hassan mendedahkan wujud campur tangan pihak ketiga ketika beliau menerajui pasukan Polis Diraja Malaysia (PDRM).

Ketika ditanya siapakah pihak ketiga itu, Musa memberitahu: “Kementerian mana lagi yang jaga polis? KDN (Kementerian Dalam Negeri) lah.”

Wartawan: “Kenapa wujud campur tangan itu?”

Musa: “Kerana politik, kepentingan peribadi dan agenda sendiri.”


Selain itu, beliau yang akan bersara pada 13 September ini mengakui terdapat juga pihak-pihak luar yang bertindak mengeluarkan arahan tanpa pengetahuan beliau.

Jelas Musa, tindakan mencampuri tugas yang dilakukan oleh pihak berkenaan jelas bertentangan dengan arahan dan kawalannya sebagai Ketua Polis Negara.

“Kita tidak mahu orang (luar) bagi arahan salah, bila buat (ia) akan jadi salah.

Dipetik dan diolah dari Kosmo


P/S Hah kalau anda semua tak tau Tan sri musa hassan ni adik beradik dengan Jaludin hassan (who want to be a millionair). Berlatar belakang agama yang cukup kukuh hasil didikan En Hassan. Tapi bila masok je polis terpaksa la ikot telunjuk orang orang atasan
dalam service Tan Sri Musa tak boleh besuara tapi bila dah habis servis Tan sri musa berhak besuara

Jom kita tengok nanti sapa yang panas pungguNG

I LOIKE :-)






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


5 Dakwat Tumpah:

Oney Guren said... [Balas Komen Ini]

i like...

Cik Yuki said... [Balas Komen Ini]

huh.??
da agak pn..
tp sgt ske beliau menerajui PDRM.

sizuka[Izzati] said... [Balas Komen Ini]

uish.mcm2 lah hal skarang nih.luar dlm semua dh kantoi.

amira said... [Balas Komen Ini]

har3... tak larat 'layan' dah kot..
"ingat aku hape?? bonekamu??? tidak!!!!!" hehe

Nur Hawa Mohd Zin said... [Balas Komen Ini]

selamt beliau amik tindakan bijak...untuk bersara...awe pun tak suke orang campur tangan kerja dan tugas awe... :)

Post a Comment

 Online User