PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Pening Pening Peniggggg...



Assalamualaikum
haha gelak gelak jugak kepala sudah kusut ~~"
nak tau cerita
ah meh layan hikayat putera gunung nuang hik2

Al kisah maka road tax bini tersayang akan tamat pada tempoh 9/10/2010 ~~"
which mean Money kan?
Telefon la AMBANK untuk tanya proses renewal roadtax dan juga Insurance
Ha dengan relaks je brader tu jawab
"Encik dah check saman belom? kalau tak bayar diorang bagi renew 6 bulan je "
omg sejak bila? sejak sistem senarai hitam di tangguhkan buat sementara waktu

takpe takper tamo renew AM Insurance tahun ni dengan Kurnia plak ~~"

Masak terus ke MYEG.COM untuk check saman
key in data pop RM 600 tunai SPEEDING ~~"
lokasi? Seremban KL - KL Seremban
adeh atoookkk kampung dennn ma tamo la mcm ni ~~"
ok mengarut sudah
P/S TAK BAYAR SAMPAI NEXT YEAR AKAN DI MERIT MAKNANYA KALAU SPEEDING GANTUNG LESEN BAGI YG PENUH DAN BATAL BAGI YG PERCUBAAN I LOIKE



Rasanya mcm tak ingat je mana atok ni menyorok dalam pokok kot ~~"

errrr kira kira kira
Insurance bla bla bla RM1400 + road tax RM70 campur saman RM600 TUNAI
sah? sah? alhamdulillah ~~"

Dengan kemerengan yang menjadi jadi tadi
tanpa segan silu terus la buat bayaran speeding secara online

Ohtidak.com isk2 kecewa
terbang mcm tu je duit gaji bulan ni
Jadi dengan ini hamba ishtiharkan misi mencari rumah terbuka bersama plasti untuk tapau makanan,kete simpan jangan guna motor isi dengan air buat ganti minyak

-Kring Kringgg Telefon ibunda :-( bagi laporan harian sob2


pesanan kita hari ini
Pandu Dengan Cermat Ingatlah Duit yang Tersayang

OK




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


16 Dakwat Tumpah:

amira said... [Balas Komen Ini]

insaf aku baca nih.. pertahankan duit untuk membuat open house! yeah... aku takde rumah..

sizuka[Izzati] said... [Balas Komen Ini]

pandu dengan selamat.jgn smpai kne saman.kakaka~

~Nur Zulaiha~ said... [Balas Komen Ini]

haha

nie,, saya ptt gelak atau tidak??
emm,,, pandu cermat, igat duit tersayang...
good nasihat..:)

Yann Mazian said... [Balas Komen Ini]

yann pernah gak kena saman speeding ni. huahuahua. melayang RM300.00. hoho. pastu dh serik dh nk drive laju2. huhu

mrs jamal said... [Balas Komen Ini]

banyak tu...tapi kalu bayar kat bukit aman boleh kurang tau

Hanis Azla said... [Balas Komen Ini]

slmt menapau lah yer... he.he..

misz FaTiN said... [Balas Komen Ini]

kesian asy.. lain kali.. pandu slow2 je tau.. ^_^

Nur Hawa Mohd Zin said... [Balas Komen Ini]

celah pokok, celah semak, dalam gaung semua mereka duduk..heheh

Cik Moon said... [Balas Komen Ini]

haha..baru je smlm ayah cikmoon dpt surat saman.. masalahnyerr yg guna kereta n motor>>adik.. huhu... masak laaa nak bayar saman sampai rm400.00

Rama2Ungu said... [Balas Komen Ini]

hoho..sbr jela...dah merasa kene saman..jeran la jugak..

lenkali dah tau roadtax nak mati kene la ready awal2 simpanan tu..mcm den buekk haritu la...

Hali3isa a.k.a L3ha : SSA said... [Balas Komen Ini]

lepas nie semua kena hati2. bukan takat hati2 kat jalan raya, hati2 kat pemanduan, tapi sekali hati2 ngan pakcik trafik! agar terjamin nyawa dan duit selamat! hehehehe~

Cik Mimie Hanimi said... [Balas Komen Ini]

ala x pe la...setaun sekali je..hahaha~~!!!gelak kn dia sambil guling2...kaya2...
:p

fArAh nAbiLA said... [Balas Komen Ini]

roadtax i tamat esok..hehehe
comel la blog ni

Ezao' Edogawa said... [Balas Komen Ini]

mmg ptut pun anda stress.
dh jatuh ditimpa tgga pulak kan???
tak pe dugaan je tu. lain kali hti2 ye bwk kete. atok tu mmg suka shot kete org. hihi

CiK QiQi said... [Balas Komen Ini]

Waduh3...rm 600 tu..hua..kalo qiqi mmg ngis kot...

NUNU EERA said... [Balas Komen Ini]

buat msa ni xpenah lgi kne sman speedin.. tpi sman MPAJ ade la 10 helai jugak.. ambek..~

Post a Comment

 Online User