PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Rumah Terbuka Paling Kedeng tapi Fun ~~"

Assalamualaikum :-)
mulakan entry hari selasa dengan ke emoan melanda
ni semua gara gara satu Rumah Terbuka ini lah huh

Diluarnya tenang tapi dalamnye masyarakat
gamatnya hanya tuhan saja yang tahu
ada pelbagai bangsa kat situ M C I Nigeria Japanese Korean Thailand
semua ragam ada kat situ

pening pening dengan rumah terbuka ni
makan bayar masuk pun bayar tapi keriangan dia berganda ganda wahahahah
jom tengok gambar rumah terbuka ni :-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|









Lalalala rumah terbuka ni mmg kujam charge orang yang nak masuk kan kan :-)
tu lah dia ragam orang bujang time raya wahahahah takkan nak jadi mat mat hendo tuuut mat mat bangl tutttttt dan vietnnn tuuutt kat klcc ngan kl tower kan dislike ok :-)

Last but not least rumah terbuka ini juga dihadiri oleh blogger Miss Terra ~~"
ni gambar dia wahahah :-)





p/s Next trip ada sapa mahu join? :-)
p/s bawah sekali tu yang mecabut tulang belakang Bila Tinta bicara ~~"



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


1 Dakwat Tumpah:

atie said... [Balas Komen Ini]

ingatkan Umah Terbuka ape tadi.. hikhik..

Post a Comment

 Online User