PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

TAK ADA LESEN PULAK....

Begitulah petikan dari akhbar kosmo untuk kes ini

n pemandu bas persiaran yang terlibat dalam kemalangan mengorbankan tujuh nyawa di Kilometer 36, Lebuh Raya Karak dekat Genting Sempah di sini kelmarin tiada lesen memandu.

Namun, itulah hakikat yang disahkan oleh Ketua Jabatan Trafik dan Ketenteraman Awam Selangor, Supritendan Che Hussin Omar.

Sebelum kemalangan kira-kira pukul 7.40 malam itu, dia dipercayai telah memandu sejauh lebih 400 kilometer dari Baling, Kedah ke Genting Highlands.

Menurut beliau, berikutan kemalangan itu lelaki berkenaan yang berusia lingkungan 40-an kini ditahan reman selama empat hari bagi membantu siasatan.

"Berdasarkan keterangan daripada penumpang, lelaki tersebut didakwa memandu bas ketika kejadian dan kita menahannya untuk siasatan lanjut.

Jadi? sebagai pengguna sepatutnya kita tahu hak kita sebelum memulakan perjalanan
tapi kalau tanya karang dikatanya bz body ~~" mcm kita pulak yang salah

Mula la lepas ni Setiap Agensi akan berdegar degar memberi pendapat kritikan saranan dan berbagai2 di akhirnya"? ibarat mencurah air di daun keladi

Persoalnya kini- SAMPAI BILA?



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


3 Dakwat Tumpah:

zEeQa ~ aJiE said... [Balas Komen Ini]

hampeh sungguh!
takde lesen rupanya!

kerangRebus said... [Balas Komen Ini]

gile2..xde lesen plak hal..hm..xtaula..yg tahu skrg memang takut da nak nek bas balik kampung/...skrg i naek tren je ..hop slamat :)amin

Yua said... [Balas Komen Ini]

hmmm mnakutkan. xda lesen, tp buat pragai dgn bawak laju. hadoiiiii...

Post a Comment

 Online User