PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Bahana Form Spring - Terkena Jugak Akhirnya


Assalamualaikum :-)
Hah sapa yang tak ada form spring angkat kaki?
fenomena lama dah sebenarnya mengenai satu medium untuk orang bertana soalan kepada kita :-) . Kan? kadang kadang soalan tak serupa soalan pun ada kadang kadang soalan macam solana test JPJ pun ada soalan sains matematik dan bagai bagai pun kita boleh dapat

Motif? takder la serious sangat cuma nak share segelintir soalan yang pernah di terima dan sangat susah nak di jawab :-)
apakah ia? tengok kat bawah ni




Ha nampak tak? hah jangan tak tau ~~"
Ada soalan yang suruh ambo bukak blog dia baca entry dan bagi pendapat
wes beratt tapi ambo gagahkan jugak. ha soalan yg kat atas tu daripada cik ayam gile? kenapa ayam gile tanyalah dia hahah gi add fb dia dan read blog dia yer :-)

Ada soalan tanya kenapa kucing kencing berdiri...... kenapa kentut tak berbau ataupun kentut warna apa..... dan bagai bagai lagi
ha soalan yang mcm ni darang dari cik Shada nah amik ko femes kot fb ko nanti :-)
sajer taknak bagi link blog biar kome kome sekalian pergi add dia rame rame

hahahha so sebagai taknak melepas kan peluang heheheh
jawapan untuk kenapa kucing jantan kencing berdiri adalah kerana ia nak menandakan kawasanya :-) ala ala cat dog gitu bukan kencing bersepah ye :-)

tentang kentot plak hahahah kentot berdarah betul la soalan ko taknak jawab la :-)

P/s sapa sapa ada kemusyiklan masalah couple,soalan sains soalan rumah tangga,soalan ilmu alam matematik undang2 jalan raya company law bla bla bla

jangan segan silu tanya ye



Motif? aku pun ada formspring jugak kui2 :-) layang je


Barakallah





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


12 Dakwat Tumpah:

AiDa AzRyN said... [Balas Komen Ini]

Nak tanye soalan sains boleh?:P

jeera said... [Balas Komen Ini]

nak tanye jugak! 1+1= 3
maknanya ? hahaha

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@AiDa AzRyN boleh boleh tu ada ruang nak tanya tuh heheh letak je pastu click ask :-)

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@jeera sila guna kan ruang yg diberi utk bertanya he heheheh

cik panadol said... [Balas Komen Ini]

selalu gak org tnye pelik2...tp yg aku jawab lg pelik! hahaha

jeera said... [Balas Komen Ini]

lorr.. bukan mksdnye kene pegi tadika balik ke?
hahaha

Cik Anis said... [Balas Komen Ini]

xde formspring..nk angkat kaki!!hikhikhik..

ayamgile said... [Balas Komen Ini]

ouhh tidak sy sudah fames..gyhahaha!!

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@cik panadol jwb je jangan bagi peluang hah

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@jeera pegi mana mana pun sama jer

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Cik Anis angkat je ketiak :-p

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@ayamgileayam gile sudah menampilkan diri haha

Post a Comment

 Online User