PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Ijazah dan PHD "d.R" Fazley adalah palsu?????

University of Wales di United Kingdom (UK) menggantung hubungannya dengan Kolej Antarabangsa Fazley (FIC) milik penyanyi Malaysia, Fazley Yaakob sehingga satu siasatan dilakukan.

Menurut satu laporan Perbadanan Penyiaran British (BBC), tindakan itu dilakukan ekoran kontroversi berkaitan dengan kelayakan akademik penyanyi tersebut yang dikatakan memiliki ijazah doktor falsafah (Ph.D) dan sarjana palsu dalam bidang pentadbiran perniagaan.

BBC dalam program Week In Week Out: University Challenged mendakwa Fazley memiliki Ph.D palsu dan kini mengendalikan kolej yang menawarkan kursus sarjana muda dari University of Wales.

Dalam program itu, Fazley dituduh memiliki kelulusan itu dari sebuah universiti pals


Owh owh tak mungkin tak mungkin tapi mungkin mungkin sebab University yang jalin kerjasama yang syak bukan orang luar? nantikan jawapan dari "dR" Fazley :-)
KAMPUS University of Wales di Cardiff yang didakwa menggantung hubungan dengan Kolej Antarabangsa Fazley




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


17 Dakwat Tumpah:

+dieabella+ said... [Balas Komen Ini]

btol ke??omg!

Kamsiah said... [Balas Komen Ini]

salam
saya pun dok tunggu 'alasan' dan 'respon' dr fazley

Bukan Gadis Comel said... [Balas Komen Ini]

takkanlah..
satu lagi konspirasi mungkin...

Ainismaira said... [Balas Komen Ini]

Erk.. yeke ni.. em.. tapi mmg banyak kes beli PHd ni.. kalangan menteri pn byk.. tp Dr Fazley ni bukan ke bijak orgnya? xkan phd palsu kot.. tggu Dr Fazley jwb la ek.. ^_^

Biela Sapine said... [Balas Komen Ini]

ehh biar betul ??

ashraf said... [Balas Komen Ini]

wah. macam tak caye je dengar barita ni.uhuhu

p/s latest entri krayonjingga:
Scott Pilgrim

entri hot:
HAHAHA (18++)
Hemut..hemut..
Aku Tak Gentleman?

AiDa AzRyN said... [Balas Komen Ini]

Haish~ btol ke ni???o_0

Kie-yu said... [Balas Komen Ini]

woot! omaigod
betulkahhh?

molmolla said... [Balas Komen Ini]

uhhhh.. macam2..

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@ dieabella tunggu dan lihat

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Kamsiahkita nantikan bersama

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Ainismairayea betul2

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Biela Sapine tu sumber dari akhbar

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@ashraf rileks2 belum ada kesahihan

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@AiDa AzRyN sabar sabar kita akan terjah

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Kie-yu nantiyer cik kieyu

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@molmolla mcm tu lah dunia

Post a Comment

 Online User