PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Entry Penaja - Mummynemo.com 24 Hours Sticky Post

Ellen's banner



Assalamualaikum
Selamat Hari Selasa
Dalam keadaan yg tak cukup kuat kerana demam
dan dateline assingment pada hari rabu ini di tambah dengan work load
sebab nak pinddah office lot baru ambo gagahkan jugak untuk entry penaja ini


Kali ini penaja untuk 2 bulan adalah Mummy Nemo aka Madam Eleen :-)
berasal dari sabah ( blogger sabahan bah) tak di ketahui mengenai umur dan jumlah anak mcm2 berahsia je hahahha :-0

Seorang yang Mesra mudah didekati mempunyai kehidupan yang gembira walau bagaimanapun tidak "rela" untuk berkongsi maklumat peribadi lebih lanjut di blog :-0

Bagi beliau berblog ini adalah untuk melepaskan masa apabila segala kewajipan yang di tunaikan sebab tu la kadang kadang blog walk pun balas lambat al busy la katanya :-)

Seperti Cik Tomato.... nampak di sini beliau juga suka menyertai kontest sana kontest sini katanya di samping berpluang memenangi hadiah ia juga dapat menambah rakan dan menjalinkan ikatan ukhwah sesama rakan di alam maya


Antara entry di blog beliau yang menarik hati ambo adalah CUTI CUTI Malaysia :-)
Sebab beliau membawa kita mengexplorasi keindahan alam :-) memang menarik rasa teruja saja bah bila baca pengalamanya bila nak bawah aku join bercuti bah hahahah

Dan lagi beliau ada fan page di faceboook apa lagi ramai ramai la add beliau ye :-)
P/S Bila tinta bicara bila nak ada fan page lagi kan hahah ta layak kot :-)

So apa lagi jom kita terjah ke blog Mummy Ellen ramai ramai follow pun bagus tak follow ( silent reader) pun takper bah :-)


Mahu beriklan dengan tinta bicara? KliK Sini



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


3 Dakwat Tumpah:

alinac lover said... [Balas Komen Ini]

oh demam ek..smoga cpt sembuh~

Tomato Gurl's Life said... [Balas Komen Ini]

semoga asy cepat sembuh...ciktom pun demam juga...hehe

join contest salah 1 tips utk dpt trafik mudah+hadiah+kawan baru..hihi ;)

Ellen said... [Balas Komen Ini]

TQ...bukan tak nak kongsi peribadi..dah kongsi tu...hehhehe..

Post a Comment

 Online User