PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

DIA BUAATTTT LAGIII DAHHHHHHHH


Assalamualaikum betul la petang petang ni
lepas solat jumaat lak tuh baru aku pasan
betul2 puas panas la sajaaaaa jeeee dia kan

hari tu dia buat dah perangai kat sini....
hari ini dia buat perangai lain nak tau apa dia
ha tengok bawah ni......

|
|
|
|
|

hahahah rileks jangan panas wa teruja je hahah bukan senang orang femes nak follow kita kan kan :-)
korang tak kenal ke sapa dia? alahai pergi je la page dia berkenalan seorang yang gagah ,LAKI ORANG ok
jangan gatal2..... boleh la suka promote kawan kawan nampak ego tapi baik nampak sombong kalau korang tak kenal la gi rapat rapat mintak dia turun ilmu tak banyak dapat sikit jadi lah kan  :-) antara blogger yang rajin bantu budak budak baru hahahah


TQ Uncle Ben 10 - Semoga dapat anak lagi kui2 :-)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


6 Dakwat Tumpah:

AiDa AzRyN said... [Balas Komen Ini]

tahniah2~ erk~ :P

mia said... [Balas Komen Ini]

huwaa..hehehee...en ben singgah sini..en asyraf

Siti said... [Balas Komen Ini]

ahaha ingatkan ape tadi.. ;-p

~Nur Zulaiha~ said... [Balas Komen Ini]

uncle ben ska wat n3 spluh kali shari n pndek2 n smbung2.. sy tak ska.. jadi tak nk jd follower sbb n32 lain tertutup dgan n3 dia yg sgat byk... :P

FeeZ~Hafizah~cucuatokaji said... [Balas Komen Ini]

hahhaha...terbaek2..tahniah asy... =) by the way nape tak ley tdo mlm tadi?..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠ said... [Balas Komen Ini]

wah tahniah2...
akak pun sama gak teruja...

http://mysweetworld-didie.blogspot.com/2010/11/tengok2-sapa-yg-datang-tu.html

Post a Comment

 Online User