PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Malaysia Paling Ramai ada Akaun Facebook?

KUALA LUMPUR – Rakyat Malaysia merupakan antara pengguna aplikasi rangkaian sosial Facebook, Friendster dan Twitter yang tertinggi di dunia.

Menteri Penerangan, Komunikasi dan Kebudayaan Malaysia, Datuk Seri Dr. Rais Yatim berkata, dianggarkan terdapat 7.5 juta pemilik akaun Facebook di Malaysia kini.

“Ini adalah potensi rakyat yang harus digunakan oleh industri dalam bidang ini untuk memajukan negara khususnya menerusi kandungan mudah alih.

“Terdapat fakta yang menunjukkan bahawa kewujudan Facebook, Twitter, inovasi platform Android, aplikasi dalam talian dan mudah alih telah mengubah landskap komunikasi, pemikiran manusia dan melahirkan jutawan baru di Amerika Syarikat,” katanya.

P/S Hari ni pindah new office lot agak bz...office lot baru takder internet omg bagaimana harus aku berblogwalk di waktu kerja? Ohtidak...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


6 Dakwat Tumpah:

Puteri Iqa Izyan said... [Balas Komen Ini]

ok ape. =)

Love is Life said... [Balas Komen Ini]

kan bez kalau sume org yg menggunakan teknologi ni tau menghargai nye...:D...

mia said... [Balas Komen Ini]

tiba la masa utk berukband..hehehee

Rama2Ungu said... [Balas Komen Ini]

hoho..its become a phenomenal nowadays..nk buat camana..


hmm..nmpaknya kene la anda concentrate ngan keje je..hehehehe

azureenhalim said... [Balas Komen Ini]

biar betul seh ?

Mawar Merah said... [Balas Komen Ini]

Huhu..Xpe la Asy. Nak wat camne da kena pindah ofis. Akak lg kesian, terpaksa bekerja dlm ofis yg berlumpur n panas, kerusi basah, bilik bau tengik lumpur dr banjir, dgn xde paper utk print, no printer, no fax machine. Busuk smpi migrain pala seharian terpaksa menghidu bau tersebut. Dugaan..... =P

Post a Comment

 Online User