PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Teruja Teruja hahahha :-)

Assalamualaikum
Selamat tengah hari :-)
hari ni agak kurang nak menyibukkan diri
sebab manager dah amik cuti untuk deepavali
bos pulak baru masuk so banyak la file yg kene di amend
bukan senang nak senang kan
dalam kerajinan blogwalk sambil post dekat kelab blogger
yang di asaskan oleh encik Ben10 :-)

Hah nama yg tak perlu di perkenalkan lagi di dunia blog
seorang yg SASA mesra dan tak kedekut ilmu
percaya tak? tak percaya gi la tanya dia
apa apa soalan selagi boleh dia akan tolong
tapi dia prefer blogger2 usaha sendiri

Dia juga tak kedekut utk membawa blogger baru di ketengahkah
melalui sole entry sebab tinta bicara jugak pernah dapat satu entry dari blog
beliau percaya melalui segmen jelajah BA cuma terkilan sebab sekejap sangat post dia
hehe walau bagaimanapun tetap mantop :-)

So apa lagi pergi la berkenalan dengan beliau
dan post link secara percuma dengan Kelab Blogger



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


13 Dakwat Tumpah:

Kie-yu said... [Balas Komen Ini]

erk..teruja sebab ben add asy ke?
tak citer pung

Syazwana said... [Balas Komen Ini]

bestnye...
xD

mizzura said... [Balas Komen Ini]

betullah tu.. :-)

Amirrah Zawani said... [Balas Komen Ini]

dia pun ada add saya..
sumpah terkejut n terharu gilaa.. heh :D

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Kie-yu heh tengah citer la ni :-)

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Syazwana memang best :-)

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@mizzura betul betu betul :-)

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Amirrah Zawani teharu yg penting tuh haha

F33Z~Hafizah~cucuatokaji said... [Balas Komen Ini]

haha...my fb baru deactivate..nnt2 dh activate fb balik sy nak add beliau la..actually asy, kite serua la..saye pon teruja bro ben follow my blog smlm..pengkomen bertuah di blog beliau..ahaksss... tahniah asy :) p/s: same2 teruja :P

FIFIEY LYCHEE MARATION said... [Balas Komen Ini]

selamat teruja.. haha:D btw, salam ziarah. selamat berblogging.

Cikgu Nurin said... [Balas Komen Ini]

Asy...dia nak layan ker blogger cam akak ni..dia femes...ada blogger yg tak pandang sebelah di celah bulu bulu mata pun blogger cam akak ni...he he he...

asy-nape susah nak masuk page baru asy ni...lambat load laaa...komen pun akak susah nak post..

Lyn Sery said... [Balas Komen Ini]

bertapak kaki disini

Cik imA said... [Balas Komen Ini]

SaLam.. berkUnjUng.. ~

Post a Comment

 Online User